發新話題

博c模型

ER....如果你有parts係絕種的話....可以去搵下既
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

8千咋下化 , 打一雞X機8億都唔止啦......

引用:
原帖由 steveyue 於 30-5-2007 01:07 發表

係woo, 唔記得白汁子幾億咁出woo
0.0000000000000000000.....00000000025g 白色"BB"彈

引用:
原帖由 steveyue 於 30-5-2007 01:10 發表

到時單兄有排忙
上毛線電視做特別嘉賓 , 破解一雞8000之謎

條友潛左水好多版...好似

鳳園會唔會兒嬉左少少呀.....歷史時刻應該入場玩啦....

引用:
原帖由 新田 於 30-5-2007 23:58 發表

其實一雞8000會唔會係各大文具精品店有售,小朋友專用的聲波鎗呀~~~~

果d一雞8000響唔知有冇可能呢?
er.....唔好意思 , 電池仔無咁長壽命

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 31-5-2007 00:10 發表

8kHz 有幾難出呀!? 人既耳仔可以聽到 40Hz - 8kHz, 有 d 人可以聽到 12kHz 添!
一秒8千波

引用:
原帖由 steveyue 於 31-5-2007 00:32 發表

上電視賣埋廣告, 亞記電視”第一手真相"
Adam鄭貽興黃來破解呢個謎吧啦

引用:
原帖由 華田 於 31-5-2007 01:38 發表

唔見佢地出一句聲幫下你?
可能佢d朋友既戰鬥指數一雞破萬添呀 !!

引用:
原帖由 ivan_31 於 31-5-2007 08:14 發表

佢撐到咁恆點俾?
根本佢都唔打算下台...

引用:
原帖由 愁人節 於 31-5-2007 15:57 發表
等睇八千飛...傳說...
八千成功之時
八千兄發達之日
其他槍鋪執笠硬.!
到時整零件的廠都喊哂口叫你收手,唔好再幫人整槍
馬記發達就真 , 整支玩具出來仲堅過真槍

引用:
原帖由 adrianyahk 於 31-5-2007 23:40 發表

收番d彈,熔左佢整個八神像啦準備!
唔好, 應該好似太平清醮咁

d米祭完神槍之後用來派街坊保平安  !

引用:
原帖由 伯言 於 31-5-2007 23:42 發表

仲有薯片汽水, 公仔面, 沙灘椅同太陽傘

咁既盛事, 每人帶少少share, happy下囉
仲要整d扑扑棒比觀眾用來打氣

引用:
原帖由 伯言 於 31-5-2007 23:45 發表

平安"米"

一人分d用袋仔袋住打game keep上身, 有一雞8000防壞槍之神效
係咪好想要呢

發新話題