發新話題

博c模型

快d出post約la
我餓波餓左好耐la....

[quote]原帖由 spainish 於 31-5-2007 00:07 發表
點止

引用:
原帖由 jackyafk 於 31-5-2007 22:53 發表
各位...希望唔好去到唔落場....
我可以話你地知...如果你地去到只係睇唔落場...我會去哂咁多個論壇
話比人知你地有幾冇雷......
仲有我想問阿忽必烈先生....乜你好有錢咩.....
咁我不如幫幫你.....
你幫我掃哂廣華街d bb 彈....等我果日有彈用la....
如果你做唔到唔該你收聲....唔好係度扮有錢.....
我講左我只會係game 裡面比大家用個身體感受.....
果d只係想襯熱鬧ge白x唔該唔好係度講d無謂野......
可以8000hit死係你既槍下係我既榮幸

.......咁你放心未?

可以比一個保證我地未?

當日我會以我既槍對付你!

引用:
原帖由 myron21st 於 1-6-2007 01:32 發表
大家夾錢買幾箱酒去睇戲
我第一個贊成~!
搵邊個啤酒贊助商好呢!?

引用:
原帖由 登艇友 於 1-6-2007 02:52 發表
點解初頭又話只係睇下 之後又叫人去帶槍?
引用:
原帖由 jackyafk 於 31-5-2007 22:53 發表
各位...希望唔好去到唔落場....
我可以話你地知...如果你地去到只係睇唔落場...我會去哂咁多個論壇
話比人知你地有幾冇雷......
仲有我想問阿忽必烈先生....乜你好有錢咩.....
咁我不如幫幫你.....
你幫我掃哂廣華街d bb 彈....等我果日有彈用la....
如果你做唔到唔該你收聲....唔好係度扮有錢.....
我講左我只會係game 裡面比大家用個身體感受.....
果d只係想襯熱鬧ge白x唔該唔好係度講d無謂野......
see?有人講既

話時話,果個青衣神槍手係咪就係神!?
一野8000飛都打中同一部位,所以個保安受傷部位成個五蚊咁大!?

引用:
原帖由 peter195 於 18-6-2007 20:32 發表
唔好睇死人...........
話唔定到時是......................

神帶住一班配備0.3Glock)的黎掃場.........
天兵神將!?

我會係車站大x樂食住等,有無人一齊?

呢個topic重有得吹!?

引用:
原帖由 老鼠 於 21-8-2007 20:38 發表
不如大家討論下伊拉克既戰爭
又關啥事!?

發新話題