發新話題

博c模型

引用:
原帖由 6MM 於 31-5-2007 16:43 發表
內部可能唔行齒輪,行像根帶。 包冇掃
佢打三年條橡根都唔斷wor...... 一定勁過子孫根啦!!!

引用:
原帖由 登艇友 於 31-5-2007 17:01 發表
其實有無相睇下呢把神槍? 舊電要挨8千飛一d都唔細... 起馬 2 x 3300mAh
不要問,只要信!

引用:
原帖由 MarK-C 於 31-5-2007 22:59 發表

言下之意
我地每人要比你一雞FULL 8000?
要用身體去感受...即係射速快到睇唔到,只可以靠身體的痛楚計中左幾多粒彈?好英呀!!

引用:
原帖由 伯言 於 31-5-2007 23:38 發表

好唔好拎個野比佢裝起果8000飛?打game射落地就話姐, 佢咁燒彈法唔環保嘛...
收番d彈,熔左佢整個八神像啦準備!

引用:
原帖由 SiuPO1983 於 31-5-2007 23:39 發表
真係怪事年年有
今年特別多
唉.........估唔到...
加下d 有問題既...可以咁大聲叫人唔好出聲
唉...真kai
你唔話得人kai ga wor...人地做到你就變到好面蒙 ga la...等人表演左先下定論啦~

引用:
原帖由 皇家御貓 於 31-5-2007 23:42 發表

唔好, 應該好似太平清醮咁

d米祭完神槍之後用來派街坊保平安  !
洗唔洗"吸"個印上d彈度?

引用:
原帖由 oldmanyin 於 1-6-2007 16:48 發表
但係佢仲未留聯絡方法..會唔會放飛機架..
人生苦短,我唔想失去寶貴的機會...
話明神蹟...呢d野,講個"緣"字ga je....

引用:
原帖由 MarK-C 於 19-6-2007 22:51 發表
到時佢會黎,
不過會扮雜魚/路人甲

到時有人不經意問佢:八神唔知係邊個呢?
佢會指住第2個答:咪就係果個著woodland lo~
佢指果個冇槍既咁點算!?

死啦...我好想快d睇片睇相睇結果呀....

上次訪問        24-6-2007 20:54

引用:
原帖由 Hamlet 於 26-6-2007 23:43 發表
神似乎係忙住寫書,忘記佐個約定……

http://big5.cmfu.com:9080/www.cmfu.com/showbook.asp?bl_id=121203
而家天下有雷呢衰在...

引用:
原帖由 ZaMaR 於 6-7-2007 17:32 發表

ENOZ featuring 涼宮ハルヒ - God Knows...

渇いた心で駆け抜ける
ごめんね何もӗ ...
加埋套片先得ga~~

引用:
原帖由 HunterX 於 20-7-2007 23:27 發表

仲有咩可以講呀.........
你咁又多一個post....

引用:
原帖由 laurence 於 22-8-2007 13:15 發表
買野憑直覺
入到一間鋪頭
感覺不舒服
有蠱惑感
就不會買野
example:窩科、明搶、蛇衫、YOU END、BOB C 等等
You-End....冇咩問題wor...
好奇師兄去邊度買野多...

發新話題