發新話題

博c模型

引用:
原帖由 golliwog19 於 29-5-2007 14:03 發表
emmmm........
say nothing.....10'000bb per game.......
我只係覺得污染環境.........

引用:
原帖由 jackyafk 於 29-5-2007 16:52 發表
你地做唔到唔代表唔得ge......
咁我想問下大家....我full...緊你你又點出黎打我ar....
如果你話得ge....大家都心照la......
師兄我想請教一下如果你前面170度範圍都係敵人相隔20米距離,你支槍係咪可以COVER得晒咁多個位........

話時話片入面有個好似機械人狂FULL係咩戲黎架 ?

引用:
原帖由 cdrom 於 1-6-2007 12:36 發表

Blood Rayne 2 入面D動畫.Game來的
OH 我以為係戲即時買套黎睇

大家點解唔先阿槍神出黎見識下佢真人先呢 ??? 一陣原來佢係著套青山院服大家咪waste車費

引用:
原帖由 ZaMaR 於 1-6-2007 14:40 發表

你認為佢肯出咩?
我怕痛唔夠膽以身試槍 但係又好想認識一下槍神 !

槍神呀槍神 !! 求下你將你既神槍真貌post上出黎俾小弟開下眼界啦 !!   不過約人唔留電話即係我話俾十億你但自己去銀行攞.........好膠哦

引用:
原帖由 hippies 於 2-6-2007 11:20 發表

唔蒲頭仲唔kai!?!!?
唔好話蒲頭佢肯將支槍張相show出黎都偷笑啦 , 網上面既世界真係任佢0係到膠 , 真人可能係個high野high到shortshort地既kai仔
如果係我一定第一時間約你班契弟出黎show一次真身 , 有料怕咩呀??出到黎當面逐個叫你地做膠仔都仲得駛咩0係到同你地膠up 。
同時大家有冇諗過呢個post玩到幾時??0的膠仔時間多我地時間少同佢咁玩落去真係蝕埋0的機會成本俾佢 。我寧可用0的時黎識女/睇股/做野都唔想同0的膠仔膠up。

引用:
原帖由 ivan_31 於 2-6-2007 11:42 發表

返工無聊無野do 咪上黎睇下佢有咩野"偉論"發表law
最衰冇得追線如果唔係睇下條線係咪青山到出黎

發新話題