發新話題

Deep Fire Sliver Series a.e.g. M4

新hop up 版有得賣未???

啱啱上咗去Redwolf網, 賣曬.
聽講槍街都好似無多存貨
可能要上去葵涌佢地陳列室先有

我去槍街睇都係得sliver .... 我想試下枝新hop up 果款.
同埋showroom 貴好多

見到人地甘整 , 我有 D 心思思 , 下個月砌番枝

附件

27-1-2011 09:57

27-1-2011 09:57

DeepFire銀系M4 Hop-Up問題...... 有相

Hop-Up開到最大都係同冇開冇分別......

-三點式Hop-Up9

射程用0.3只有15-25m

應該:

-換勁厚Hop-Up 9?

-換Hop-Up座??

講起上黎, df個ptw hop-up座有冇得買嫁? & 其他aeg用唔用得佢???

引用:
原帖由 odaan 於 27-1-2011 09:57 發表

見到人地甘整 , 我有 D 心思思 , 下個月砌番枝
請問如何將粟米筒改到呢枝咁要加幾錢?
如果魚骨又要幾錢到呢?
THX

引用:
原帖由 chuen028 於 5-2-2011 22:22 發表
請問如何將粟米筒改到呢枝咁要加幾錢?
如果魚骨又要幾錢到呢?
THX
結果我就用左一千 (托: $200 , 手柄 $1xx , 尾 $6xx , 後摺照門 , 鏡) 去買配件 , 枝槍又係一千多 D

我非常喜歡呢個流水號碼 , 1186 (諧音 : 日日快樂)

回覆 38# 的帖子

靚喎Ching,支槍邊頭買?之前冇留意開∼∼∼THX

引用:
原帖由 odaan 於 18-2-2011 11:06 發表

結果我就用左一千 (托: $200 , 手柄 $1xx , 尾 $6xx , 後摺照門 , 鏡) 去買配件 , 枝槍又係一千多 D

我非常喜歡呢個流水號碼 , 1186 (諧音 : 日日快樂)

THX !!
我想問你點拆個3角準星?
我拆左呢3粒野都拆唔到

係唔係要拆埋呢粒?

呢粒係唔係要用6角匙拆?

引用:
原帖由 macfabrica 於 19-2-2011 00:07 發表
係明搶買..最後兩枝俾我同個FD買左...10/2買..唔知入左貨未
E興趣都有得買..不過10/2 問過佢話冇貨..唔知入左貨未.

引用:
原帖由 macfabrica 於 19-2-2011 00:07 發表
紅狼有賣 , 不過我買槍再買其他零件 , 一次過比 , 所以淨係記得枝野一千鬆 D

引用:
原帖由 chuen028 於 19-2-2011 01:17 發表

THX !!
我想問你點拆個3角準星?
我拆左呢3粒野都拆唔到

係唔係要拆埋呢粒?
http://farm6.static.flickr.com/5218/5456400246_d8861791ec.j ...
其實如果你淨係拆手托 , 係唔洗甩前準星

如果要甩前準星 , 下面機米都要鬆 , 六角匙吧 , 但要揀 D 靚六角匙 , 因為佢原裝都上得幾實

P.S. 咦 ?? 乜你打埋上面果條 ?? 上面果條細 Pin 係回氣管 Pin , 拆前準星唔洗打佢出黎 , 裝時記得要岩方向 , 有分上下既

想請教一吓! e支改打1.8洗唔洗改齒or/ &天梯先打得?thx

引用:
原帖由 odaan 於 19-2-2011 07:57 發表

其實如果你淨係拆手托 , 係唔洗甩前準星

如果要甩前準星 , 下面機米都要鬆 , 六角匙吧 , 但要揀 D 靚六角匙 , 因為佢原裝都上得幾實

P.S. 咦 ?? 乜你打埋上面果條 ?? 上面果條細 Pin 係回氣管 Pin , 拆前 ...
回氣管 Pin 有咩用??
唔裝得唔得?

發新話題