發新話題

Deep Fire Sliver Series a.e.g. M4

引用:
原帖由 chuen028 於 19-2-2011 19:25 發表
回氣管 Pin 有咩用??
唔裝得唔得?
得既 , 但完完整整一枝槍 , 當然維持佢完整

引用:
原帖由 odaan 於 19-2-2011 20:43 發表

得既 , 但完完整整一枝槍 , 當然維持佢完整
Thx 師兄

引用:
原帖由 faihk 於 19-2-2011 09:19 發表
想請教一吓! e支改打1.8洗唔洗改齒or/ &天梯先打得?thx
換齒 定 改齒 , 改齒我唔識 , 一係你介紹下比人知點改

Marui 槍都可以唔洗換齒而 "打得" 1.8 , 幾多飛甘解

請問...
三角準星係亞鉛定鋼?
Thx

引用:
原帖由 Amber 於 20-2-2011 14:10 發表
請問...
三角準星係亞鉛定鋼?
Thx
亞鉛

請問Silver series原裝直接用11.1v 1300mah 20c有無問題呢

引用:
原帖由 ayaka 於 21-2-2011 12:55 發表
請問Silver series原裝直接用11.1v 1300mah 20c有無問題呢
我都用緊 1300mah 11.1v 尾通電

星期六落雨打完訓練營 , 星期日打完三軍 , 兩日都 2xxx 粒 , 答案係 , 暫時無事

新槍已經用左深通 , 裝完電 , 尾柄都可以縮盡

係尾柄 D 孔度望到入面裝左電 , 都縮得盡

引用:
原帖由 odaan 於 21-2-2011 13:13 發表

我都用緊 1300mah 11.1v 尾通電

星期六落雨打完訓練營 , 星期日打完三軍 , 兩日都 2xxx 粒 , 答案係 , 暫時無事

新槍已經用左深通 , 裝完電 , 尾柄都可以縮盡

係尾柄 D 孔度望到入面裝左電 , 都縮得 ...
thanks師兄!
其實係想入支silver/普通版
番黎咩都唔洗執....換過d外觀件(槍身/前節/尾托)就打得

枝野咁ge 價錢係好ok. 換過d 膠杯更好(錯的. 係鋼杯). 最堅就係set 電組. 用7.4v 打左成千幾飛都未黑.(間中用11v)

不過岩岩買反離個safe 一定要用整整佢.
同埋安反個波箱最好安好上身先落pin.

引用:
原帖由 ken487 於 21-2-2011 13:32 發表
枝野咁ge 價錢係好ok. 換過d 膠杯更好... 最堅就係set 電組. 用7.4v 打左成千幾飛都未黑.(間中用11v)

不過岩岩買反離個safe 一定要用整整佢.
同埋安反個波箱最好安好上身先落pin.
膠杯 ?? 鋼杯黎鍋

回覆 51# 的帖子

第一日落場,用11.1v,20c,1800mah,掃左..............傘齒........
成排齒無左............

不過支野抵讚!!!!等緊其他silver series既槍款!

引用:
原帖由 odaan 於 21-2-2011 13:53 發表

膠杯 ?? 鋼杯黎鍋
係的@@ 對唔主... 我記錯了!!!
因為我一買反離就換左bering

引用:
原帖由 odaan 於 21-2-2011 08:52 發表

亞鉛
Thx 師兄

係喎! 請問原裝係唔係已經係t插? 唔係bearing拍頭 & bearing尾頂嗎? 內管本身係6.0x (幾)?? thx

引用:
原帖由 hin_1213 於 22-2-2011 08:20 發表
第一日落場,用11.1v,20c,1800mah,掃左..............傘齒........
成排齒無左............

不過支野抵讚!!!!等緊其他silver series既槍款!

估唔到今日收到deep fire既PM,詢問有關小弟掃齒後的維修事宜(雖然我自己搞掂左),服務態度抵讚!
希望DEEP FIRE可以繼續啦~~

發新話題