46 1234
發新話題

最終於有mag用.......

初玩GBB的我,見到AEG用到P-mag,
真係好恨GBB都有得用......今日無意比我見到

附件

14-12-2010 21:35

14-12-2010 21:35

再來相片....
如果之後出沙色就好啦

附件

14-12-2010 21:36

但個價可以買到prowin匣...加上得39發
同埋系metal有d....可上佢隻沙色好怪
有機會都會買隻黑色玩玩

係咪金屬外皮?

引用:
原帖由 ericng94 於 14-12-2010 22:25 發表
但個價可以買到prowin匣...加上得39發
同埋系metal有d....可上佢隻沙色好怪
有機會都會買隻黑色玩玩
甘佢今次都換左wheels
而且要靚....無法啦

引用:
原帖由 adlar 於 14-12-2010 22:25 發表
係咪金屬外皮?
of crz
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

!!!!!!!! 鋁外皮! 得個樣! 我就一定唔會買!

入面係咪豬標野呢?

引用:
原帖由 2slow 於 15-12-2010 13:59 發表
入面係咪豬標野呢?
豬標出的....不過買左"奶神"......
昨晚試過吉入幾支M4 body
幾個金身都係豬標:Magul, Vltor及skull frog, 反而Magpul金身好緊...

回覆 9# 的帖子

倒米MODE:我有GBB都唔會買佢

引用:
原帖由 McDull 於 15-12-2010 14:33 發表
倒米MODE:我有GBB都唔會買佢
點解呀師兄?

引用:
原帖由 2slow 於 15-12-2010 15:14 發表

點解呀師兄?
你會唔會俾錢買碌全金屬既P90,或者係金身AUG

引用:
原帖由 McDull 於 15-12-2010 15:22 發表

噢~ 明白, 因為原真品係膠的, 所以用金屬就失真了...

但如果佢膠外殼入面d料金屬的話, 一跌落地下個膠外殼必爆~

引用:
原帖由 McDull 於 15-12-2010 15:22 發表

會否因為氣化時外殼的溫差問題?
所以GBB的匣一定要用metal呢?(如果用膠做skin cover理應用到,個metal room 做番細D套係膠套內一定做到。)
之前睇過post都有人用E-mag 改入去GBB匣,不過一來小弟無技術,二來無時間

引用:
原帖由 2slow 於 15-12-2010 16:02 發表

噢~ 明白, 因為原真品係膠的, 所以用金屬就失真了...

但如果佢膠外殼入面d料金屬的話, 一跌落地下個膠外殼必爆~
GBB PMAG,要做得好真係好多問題要解決

46 1234
發新話題