發新話題

最終於有mag用.......

引用:
原帖由 RCman 於 15-12-2010 16:02 發表

會否因為氣化時外殼的溫差問題
所以GBB的匣一定要用metal呢?(如果用膠做skin cover理應用到,個metal room 做番細D套係膠套內一定做到。)
之前睇過post都有人用E-mag 改入去GBB匣,不過一來小弟無技術,二來無 ...
呢D跟本就唔係問題

如果有廠可以出隻超SLIM既CO2膽俾我

引用:
原帖由 McDull 於 15-12-2010 16:10 發表

呢D跟本就唔係問題

VVE
可惜你唔會玩

引用:
原帖由 101653 於 15-12-2010 16:13 發表

VVE
可惜你唔會玩
唔係呢個問題

我們牌我唔係歧視佢,問題係我無隻長少少既膠皮。

除非用真皮

引用:
原帖由 McDull 於 15-12-2010 16:10 發表

呢D跟本就唔係問題

不過現時支裝CO2個size係點?會唔會厚過現有magazine?

引用:
原帖由 McDull 於 15-12-2010 16:15 發表

唔係呢個問題

除非用真皮
所以我之前問過你睇下你班唔班到果樣野囉

引用:
原帖由 101653 於 15-12-2010 16:18 發表

所以我之前問過你睇下你班唔班到果樣野囉
個位仁兄我幫你問過,原來佢個D係真皮

引用:
原帖由 McDull 於 15-12-2010 16:15 發表

唔係呢個問題

除非用真皮
師兄,我爬文見過有其他師兄改過膠皮e-mag
果種是否用真品e-mag改?因為Aeg mag上面果節係平腳?唔夠長?
所以GBB匣要改用膠皮,就一定要用真皮改?

引用:
原帖由 RCman 於 15-12-2010 16:20 發表

師兄,我爬文見過有其他師兄改過膠皮e-mag
果種是否用真品e-mag改?因為Aeg mag上面果節係平腳?唔夠長?
所以GBB匣要改用膠皮,不定要用真皮改?
如果你唔MIND凸左截出黎,用大陸仔個隻都得添。

引用:
原帖由 McDull 於 15-12-2010 16:21 發表

如果你唔MIND凸左截出黎,用大陸仔個隻都得添。
早前我買過大陸仔...不過入唔到GBB個下身匣室?
點解呢?

引用:
原帖由 RCman 於 15-12-2010 16:16 發表

不過現時支裝CO2個size係點?會唔會厚過現有magazine?
CO2匣我有計解決冬天溫度問題,但係我只係得WA數既CO2匣

引用:
原帖由 RCman 於 15-12-2010 16:21 發表

早前我買過大陸仔...不過入唔到GBB個下身匣室?
點解呢?
你問下SAM524,佢好似用我們牌匣成功過。

引用:
原帖由 McDull 於 15-12-2010 16:25 發表

你問下SAM524,佢好似用我們牌匣成功過。
唔通我們牌的下身匣室係wide d?
我都有支我們牌M4,今晚試下吉個大陸mag仔入去先

引用:
原帖由 RCman 於 15-12-2010 16:27 發表

唔通我們牌的下身匣室係wide d?
我都有支我們牌M4,今晚試下吉個大陸mag仔入去先
聽阿SAM講,我們牌係有個鐵皮,裡面窄好多,仲要拆得出黎。

而家個POST呢隻數係1件過,拆唔開。

引用:
原帖由 McDull 於 15-12-2010 16:32 發表

聽阿SAM講,我們牌係有個鐵皮,裡面窄好多,仲要拆得出黎。

而家個POST呢隻數係1件過,拆唔開。
不過,WA 匣個入氣口係mag後面,
現在metal-mag 個入氣口改左係匣底,同"我們牌"的位置相約。
我係比較喜歡個入氣口係匣底,無甘外眼。用左magpul個手秋仔,直頭連個氣咀都見唔到。
用來display好

引用:
原帖由 RCman 於 15-12-2010 16:36 發表

不過,WA 匣個入氣口係mag後面,
現在metal-mag 個入氣口改左係匣底,同"我們牌"的位置相約。
我係比較喜歡個入氣口係匣底,無甘外眼。用左magpul個手秋仔,直頭連個氣咀都見唔到。
用來display好
用黎DISPLAY先唔好

對於我地呢D凝真派既人黎講,我係10M外見到你碌野,就知你碌野係假既,已經唔合格

發新話題