發新話題

PTW 的氣缸容量問題

下? 咩淨係有條bore laser都唔得架? Laser咋喎...
想要就俾銀.
又想要又嫌貴你買玩具算喇.
好多嘢, 無錢就無得玩. 就係咁簡單.

引用:
原帖由 way132 於 9-3-2011 19:55 發表

Its NSN number! I afraid to post my HobbyFXX toy m4 pics. even its toy. Who knows when the police come to raid my home.   
哦, 原來係個NSN code.
但係有牌就可以照買啦?

kfc師兄你好勁, 咁正嘅嘢都班到
申請入口果陣手續會唔會好繁複...?
我無槍牌, 所以好奇想向你請教一下...
感激感激!
想要就俾銀.

引用:
原帖由 CPK 於 10-3-2011 22:09 發表
rho837 大大:

小弟只是來自椰菜田的黃毛小子,而那些器材,各位見笑啦,測速器只值美金99大元,可上 CE 的網址訂購,不值大佬一提再提。

而 Laser Boresighter 只是購自鴨記的平價貨,四舊水有找。

rho8 ...
Oh...thx for reply.鴨記原來已經有.

不過我最想問係kfc兄果套呀.套嘢真係好型!!

雖然on line shop寫明'This product is restricted to U.S. Military and/or Federal Law Enforcement Agencies and will not be sold to individual Law Enforcement, Military, Government or contractor personnel.'...

但係其實係唔係出左us境就無問題? 同埋係唔係要有牌先買得?
我好想買一套...如果係離開左美國境就ok的話, 可以諗諗.
雖然好貴...
想要就俾銀.

引用:
原帖由 kfc 於 11-3-2011 00:14 發表

你咁想知打去海關問下咪知囉,使乜係度belebala呢?
問下之嘛...
就係問左牌照部, 佢地同我講有NSN code就唔可以管有, 網上又話唔俾賣. 但係你又就咁貼出黎又話試又話剩, 我咪問下囉. 洗唔洗咁寸呀?

都唔知咩事. 你同人嘈關我鬼事咩.
唉, 我自己查算喇. 借一借你張相, 聽日問問人.
想要就俾銀.

引用:
原帖由 kfc 於 11-3-2011 15:47 發表

師兄講到咁我係咪應該扮到好驚咁呢?
師兄唔使借相,你相要既我再影一百幾十張啤你都得
你做咩要驚?? 咩都未問都唔知係唔係真係唔可以有, 有咩好驚??

我而家幫你問緊.
如果方便, 你可唔可以up-load多一張你本menu 嘅封面相?
AN/PEM-1 NSN code 係5860-01-466-2087. 要睇下同你果枝對唔對.
同埋可唔可俾多張舊laser上面果張label嘅大頭相俾我? 因為就算NSN無問題, wave length果面都要問問.

唔該晒...
想要就俾銀.

發新話題