66 12345
發新話題

高麗蔘升級大作戰! 第一話~"站立在塑膠上的手揪"

高麗蔘升級大作戰! 第一話~"站立在塑膠上的手揪"

個個都話韓仔醫返都
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

買過把啦
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 14692 於 29-5-2007 12:08 發表
買過把啦
老實講 , 要動用一千蚊的話
我寧願用來執靚佢.....

國狗隨時一闊三大
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

點解唔一野過儲錢買是星仔呢???

引用:
原帖由 皇家御貓 於 29-5-2007 12:45 發表

老實講 , 要動用一千蚊的話
我寧願用來執靚佢.....

國狗隨時一闊三大
乜呢枝嘢執得靚ga?

jsut for 粗打.......

引用:
原帖由 hippies 於 29-5-2007 14:55 發表
jsut for 粗打.......
just for 拜祭 only

引用:
原帖由 sniperrifle 於 29-5-2007 14:56 發表

just for 拜祭 only
hun?! i mean china one wor..............

拜祭 china 咁 kai!?

如果我係你,我會買把國狗跟住諗下點整好佢
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 29-5-2007 17:08 發表
如果我係你,我會買把國狗跟住諗下點整好佢
i think so....

老實講句, 個身一爆 (or 烈) 就玩完....

我o個支高麗心都係咁樣過左身......
不如儲多個錢....搞支金屬既仲好...

引用:
原帖由 pathfinder 於 29-5-2007 18:54 發表
老實講句, 個身一爆 (or 烈) 就玩完....

我o個支高麗心都係咁樣過左身......
不如儲多個錢....搞支金屬既仲好...
話晒國狗都係全金屬
鵰。豹。狸。獅。狒

當年支野裂左我仲天真到搵野去補.....
不過病野根本一發不可收拾......

高麗心唔好話粗打, 用黎操槍都要諗諗先.....

引用:
原帖由 pathfinder 於 29-5-2007 19:01 發表
當年支野裂左我仲天真到搵野去補.....
不過病野根本一發不可收拾......

高麗心唔好話粗打, 用黎操槍都要諗諗先.....
支槍個比例唔得

人各有志!!
為大貓嘅堅持乾杯!!!!!

雖然有D儍..........

66 12345
發新話題