發新話題

高麗蔘升級大作戰! 第一話~"站立在塑膠上的手揪"

引用:
原帖由 pathfinder 於 29-5-2007 19:01 發表
高麗心唔好話粗打, 用黎操槍都要諗諗先.....
實不相瞞 ,
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

對呀!!!

咪打都唔打得為止...

加油...

我以前果枝"pat"左好耐......x!!

講真 , 反而係槍管既代替品先傷腦筋...

引用:
原帖由 皇家御貓 於 29-5-2007 23:39 發表
講真 , 反而係槍管既代替品先傷腦筋...
台仔手拉.....

引用:
原帖由 rolex 於 29-5-2007 23:41 發表

台仔手拉.....
哪來單買一根管丫....

大貓真係好心機
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 29-5-2007 23:50 發表
大貓真係好心機
有錢出錢 , 無錢梗係出勞力啦....

引用:
原帖由 皇家御貓 於 29-5-2007 23:51 發表

有錢出錢 , 無錢梗係出勞力啦....
唔好咁講~心機無價
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

引用:
原帖由 皇家御貓 於 29-5-2007 23:49 發表

哪來單買一根管丫....
成枝買啦,橫掂你都放左0甘多$落去

引用:
原帖由 rolex 於 29-5-2007 23:59 發表

成枝買啦,橫掂你都放左0甘多$落去
買一支台仔手拉接近5舊 ,
但去"賤四"買外管 , 掠水價3百幾.....

結論 : 爛左先算

引用:
原帖由 皇家御貓 於 30-5-2007 00:01 發表

買一支台仔手拉接近5舊 ,
但去"賤四"買外管 , 掠水價3百幾.....

結論 : 爛左先算
槍管? 你唔係用緊s 記hop-up 既呢咩???
要買外槍管??

引用:
原帖由 華田 於 30-5-2007 00:03 發表

槍管? 你唔係用緊s 記hop-up 既呢咩???
要買外槍管??
hop-up 同個外管無關下化~~

只係見條膠危危乎而已

哈哈, 我下次返黎就"練"爆你果身
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

大貓, 好老實講句, 你咁攪加加埋埋都夠錢買把新
本來無一物, 何處惹塵埃

發新話題