發新話題

sorry admin, pls delete!

唉, 唔夠權限, 睇唔到呀...有冇好心人send 張相呢睇睇...睇下係點樣既一個坑??

睇呢好有睇頭...呢個真係大工程喎.....

引用:
原帖由 sailun412 於 3-1-2011 14:02 發表
- 除左筒,馬達,齒,hopup座同內管流用AR系, 基本其他全部從新做過晒....
- if cant see the pic, then u guys muz pay more hard to reply more posts la.....
連d 電子野都要過哂??
一句加油努力..等你地既好消息...

引用:
原帖由 ayaka 於 3-1-2011 16:11 發表

好大工程

BTW, 其實有無得做個真數身比MP5 PTW
哈哈,有都天價...如果做, 最好做返輕d...

引用:
原帖由 sailun412 於 28-1-2011 15:31 發表
Top secret: FCC CNC gear box(prototype)with enhanced torsion gear set of the "Angel King" Project......
嘩....撞鬼呀.咩呢架...唔通係新槍gearbox...

引用:
原帖由 sailun412 於 11-2-2011 01:14 發表

- 佢老人家點會咁易比你估到呢....點可能全公開呢手足....個張圖話明只係強嫂用來墊煲既....你唔發覺小左好多野咩.....
- 唔賣返小小關子....我比人滅口o架....
咁睇呢好快又會有VER2圖啦喎...

發新話題