41 123
發新話題

2個問題,唔該幫幫手

2個問題,唔該幫幫手

1.如果我拎支槍去槍街,叫人except外部同波箱,其他換哂佢
    邊間最好,大概幾錢?
2.你地d 300 rounds mag 係咪可以一次過清哂300粒?
   我果2個大陸mag要上好多下鏈先清得哂...

係咪即係只換內管同T咀?

引用:
原帖由 豬肥 於 29-5-2007 17:41 發表
1.如果我拎支槍去槍街,叫人except外部同波箱,其他換哂佢
    邊間最好,大概幾錢?
2.你地d 300 rounds mag 係咪可以一次過清哂300粒?
1. 你果枝係咩槍?

2. 你上足鏈未?
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

引用:
    邊間最好,大概幾錢?
如果我拎支槍去槍街,叫人except外部同波箱,其他換哂佢
    邊間最好,大概幾錢?

第一你果支係咩槍?

第二除左「外部」(見得到ge)同「波箱」之外,其他換晒佢,其他都包括好多野,你話換幾舊水又得,換到幾千銀又得...
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
    邊間最好,大概幾錢?
上一次鏈打晒300rd  marui 就一定得, 其他....

re伯言
1.m4
2.上左,行哂
re蛇
唔知呢應該就係啦

你不如exact 地講出你要換咩parts啦....
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

回覆 #1 豬肥 的帖子

你唔係諗住拎枝大陸槍出去叫人全改下麻?
改完買過枝馬記改少少都夠有突啦

引用:
原帖由 華田 於 30-5-2007 00:01 發表
你唔係諗住拎枝大陸槍出去叫人全改下麻?
改完買過枝馬記改少少都夠有突啦
除左個手揪之外 , 換晒佢丫唔該

引用:
原帖由 皇家御貓 於 30-5-2007 00:02 發表

除左個手揪之外 , 換晒佢丫唔該
唔係喎, 佢係除左個外部同埋波箱..........................
即係要換咩????? hop-up 座?? 內管?

引用:
原帖由 華田 於 30-5-2007 00:05 發表

唔係喎, 佢係除左個外部同埋波箱..........................
即係要換咩????? hop-up 座?? 內管?
你數漏左彈匣...

引用:
    邊間最好,大概幾錢?
外部有好多野喎,有外管,護木,準星,槍身,手揪,槍托,手柄........

引用:
原帖由 Northwood 於 30-5-2007 00:35 發表

外部有好多野喎,有外管,護木,準星,槍身,手揪,槍托,手柄........
人地就係講緊"except"囉, 你有咩想講?
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

引用:
原帖由 伯言 於 30-5-2007 00:46 發表

人地就係講緊"except"囉, 你有咩想講?
就係想講樓主講到轉彎抹角,令人難明

引用:
原帖由 Northwood 於 30-5-2007 01:19 發表

就係想講樓主講到轉彎抹角,令人難明
係你唔明姐

41 123
發新話題