41 123
發新話題

2個問題,唔該幫幫手

did u have any idea for budget?
I think depand on ur budget, then we recommend...

引用:
原帖由 豬肥 於 30-5-2007 15:07 發表

唔好意思,咁遲先回.
我番緊學,冒住險打呢篇野...
其實,我都未搞過我支野,但係應該要換內管,天梯,拍頭,彈弓,其他野呢我就
唔太清楚.only換呢d大概要幾$?
呢幾樣野都係響個波箱裡面......

引用:
原帖由 豬肥 於 30-5-2007 15:07 發表

唔好意思,咁遲先回.
我番緊學,冒住險打呢篇野...
其實,我都未搞過我支野,但係應該要換內管,天梯,拍頭,彈弓,其他野呢我就
唔太清楚.only換呢d大概要幾$?
因乜事無啦啦要換先...?

引用:
原帖由 於 30-5-2007 21:25 發表

因乜事無啦啦要換先...?
大陸野is undependable
re,mr_o
五百到啦

引用:
原帖由 豬肥 於 30-5-2007 22:13 發表

re,mr_o
五百到啦
大6野冇咩店會整

引用:

re,mr_o
五百到啦
買一枝大陸槍500 蚊, 加埋拎俾人整一整又500 蚊(除時唔止, 因為我未試過)
又要買部叉電機, 大陸叉電機叉壞電又要買多舊電.......
結果個價同埋日本槍差無幾

引用:

re,mr_o
五百到啦
大陸野is unpredictable, 不過唔係always undependable.
有d 人好命, 執到好野, full 極都好似唔識掃咁...
你不如用壞左先換啦.
冷眼對血路~ 寂寞是命途~

回覆 #34 豬肥 的帖子

小心一闊三大, 因少失多
本來無一物, 何處惹塵埃

其實慳埋條數買支豬標好過啦...

引用:
原帖由 大武士69 於 31-5-2007 10:32 發表
其實慳埋條數買支豬標好過啦...
豬標d marking 唔美麗...

回覆 #40 豬肥 的帖子

要記住, 係一把'玩具'
本來無一物, 何處惹塵埃

41 123
發新話題