33 123
發新話題

Trijicon Night Sight for GLOCK 17 & SIG 226

Trijicon Night Sight for GLOCK 17 & SIG 226

請問有邊位諗過想裝Trijicon Night Sight喺枝GLOCK同SIG P226到呢?????

先撩者賤,打死無怨。

小弟已經o訂o左一set,將會裝落Marui P226度.................
我的雀雀..............................Orz

引用:
原帖由 devil-sniper 於 29-5-2007 21:39 發表
小弟已經o訂o左一set,將會裝落Marui P226度.................
師兄,但係套Trijicon Night Sight好似裝唔倒上PGC或其它品牌嘅metal slide上面,要用渾合膠黎定位裝套sight上去. 點睇????

先撩者賤,打死無怨。

我諗用ab膠裝都唔係問題丫,總之千祈唔好用aa膠痴死佢就得喇

大師兄,你放俾我果個1911sight我都仲未裝
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 AJM 於 2007-5-29 21:52 發表

師兄,但係套Trijicon Night Sight好似裝唔倒上PGC或其它品牌嘅metal slide上面,要用渾合膠黎定位裝套sight上去. 點睇????
多數要出動AA膠,之前枝MEU我已經想裝,但係呢期缺乏維他命M,唯有買一set裝落最常用o既226上面.......................
我的雀雀..............................Orz

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 2007-5-29 22:00 發表
我諗用ab膠裝都唔係問題丫,總之千祈唔好用aa膠痴死佢就得喇

有de-bonder嘛.......................

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 29-5-2007 22:00 發表

用渾合膠痴死套Trijicon Night Sight喺個metal slide上面都好危險吓啫,容乜易喺個6004拔鎗時整難架。
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 AJM 於 2007-5-29 22:08 發表

用渾合膠痴死套Trijicon Night Sight喺個metal slide上面都好危險吓啫,容乜易喺個6004拔鎗時整難架。
o甘有咩好提議?

引用:
原帖由 devil-sniper 於 29-5-2007 22:11 發表

o甘有咩好提議?
唔裝最安全。
先撩者賤,打死無怨。

再加埋套真品P226原裝hand grip,咁枝P226就大功告成。

先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 AJM 於 2007-5-29 22:15 發表

唔裝最安全。
仲可以慳返成舊水...............

引用:
原帖由 devil-sniper 於 29-5-2007 22:22 發表

仲可以慳返成舊水...............
成舊水??? 咁平? 你只裝功定套Trijicon Night Sight先?
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 AJM 於 2007-5-29 22:24 發表

成舊水??? 咁平? 你只裝功定套Trijicon Night Sight先?
$73 + $15 USD...............

引用:
原帖由 devil-sniper 於 29-5-2007 22:27 發表

$73 + $15 USD...............
哦!!!! 美金。
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 AJM 於 29-5-2007 21:21 發表
請問有邊位諗過想裝Trijicon Night Sight喺枝GLOCK同SIG P226到呢?????  
諗左,都做左

果時都諗過俾出面裝,但係又唔知人地有無咁好心機同你慢慢較啱個星(唔啱既話又係得個樣),自己裝又驚失手,所以最後都係自己裝左,雖然d手功係唔及出面,但係就一定準。

33 123
發新話題