發新話題

Trijicon Night Sight for GLOCK 17 & SIG 226

引用:
原帖由 whisky 於 30-5-2007 00:58 發表

諗左,都做左

果時都諗過俾出面裝,但係又唔知人地有無咁好心機同你慢慢較啱個星(唔啱既話又係得個樣),自己裝又驚失手,所以最後都係自己裝左,雖然d手功係唔及出面,但係就一定準。

ht ...
我諗你都係用渾合膠痴死套Trijicon Night Sight喺條slide上面。啱嘛?
先撩者賤,打死無怨。

回覆 #16 AJM 的帖子

前星係迫死左,後星就要修落個飛機座

引用:
原帖由 whisky 於 30-5-2007 02:04 發表
前星係迫死左,後星就要修落個飛機座
你都堅...
先撩者賤,打死無怨。

回覆 #18 AJM 的帖子

其實唔係因為要打手槍夜game都唔會特登整,有左佢係好好多既~~

回覆 #6 devil-sniper 的帖子

會整甩coating既色
本來無一物, 何處惹塵埃

鎗舖幫我裝

我需要依隻

今曰我朋友幫我問咗人可以唔洗用膠痴死套singht

先撩者賤,打死無怨。

[quote]原帖由 Assassin 於 30-5-2007 10:37 發表
鎗舖幫我裝

回覆 #24 RoyalMarine 的帖子

你又.................
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 14692 於 31-5-2007 05:00 發表
你又.................
夢想~~ 之前係 bay bay 都想返呢套sight俾我支 P226用 ga la.

不過聽講唔岩數, 驚跌Q左所以無搞.

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 31-5-2007 10:20 發表

夢想~~ 之前係 bay bay 都想返呢套sight俾我支 P226用 ga la.

睇你點裝,用膠痴就真係唔安全。
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 AJM 於 31-5-2007 13:38 發表

睇你點裝,用膠痴就真係唔安全。
Blow back > Blow out....

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 31-5-2007 10:20 發表

一定要執。
先撩者賤,打死無怨。

介意講下邊間同幾錢嘛? [/quote]

明搶店巳前有一枝,但而加無咗...
先撩者賤,打死無怨。

發新話題