發新話題

國九 Army R85A1 評測

槍身、內部同豬豬一樣,會唔會同豬豬一樣掃..................

貓貓門口放左支Display!不過吳比人上手玩!

我今日摸到鳥呢~(真係只係摸....)

外觀80分啦
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 皇家御貓 於 31-5-2007 00:01 發表
我今日摸到鳥呢~(真係只係摸....)

外觀80分啦
我都見到, 比例上好似同自己枝猪猪比有d怪怪地wor...
(係好似, 不過梗係有d唔妥, 心理作用?)
眼光光~

[quote]原帖由 mike-mike 於 31-5-2007 01:08 發表

我都見到, 比例上好似同自己枝

回覆 #33 皇家御貓 的帖子

都叫咗你啦............
本來無一物, 何處惹塵埃

[quote]原帖由 14692 於 31-5-2007 05:13 發表
都叫

引用:
原帖由 皇家御貓 於 31-5-2007 01:31 發表

莫非抄完豬豬之後"改良"過 !?
是改良定是[改惡], 玩過先知.
眼光光~

琴日問過$1020

膠 parts例如手托位都好膠顏色怪怪地,鎗身金屬部份冇豬豬咁靚

引用:
原帖由 catchauhk 於 31-5-2007 09:54 發表
琴日問過$1020

膠 parts例如手托位都好膠顏色怪怪地,鎗身金屬部份冇豬豬咁靚
dun care la. 返正都會換走晒....

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 31-5-2007 10:08 發表

dun care la. 返正都會換走晒....
你都有道理..........

looks nice wor........

引用:
原帖由 hippies 於 31-5-2007 11:26 發表
looks nice wor........
come on baby....落坑吧

豬豬都只係用鋁,國狗竟然用鋼管

發新話題