21 12
發新話題

VFC MP5 GBBR!

VFC MP5 GBBR!

快D出la!!!!!!!

真係脛都長....
出左真係要長短托各一至得

Great~ Both MP5 & Gas Mask~

唔知係咪上次睇片個支呢??

VXC個FB出左依張相好耐啦

問題係幾時出....VVE又話出....邊支好

we一定會平d
旦系vfz應該小d獲氣

引用:
原帖由 囧樣佬 於 6-1-2011 18:58 發表
we一定會平d
旦系vfz應該小d獲氣
vve都係同一個問題....幾時出呀

引用:
原帖由 seamoncheng 於 6-1-2011 07:08 PM 發表

vve都係同一個問題....幾時出呀
聽講唔會出住

呀.......呢個料好耐.......而家都仲係得個"叫"字..係出先算.
其實VXC玩像真又真唔哂..仲差少少囉....
WE..?嘿....出都唔買佢..何況..冇影.
.

佢出先算啦.....
陣間得個講又唔出咪又係一場吉= =

scar gbb 上年已經話出,出到依家 .....你當d 人改圖先 la , 個心會好過d .....
塑膠戰隊

好在...SMG我只愛UMP!

引用:
原帖由 hotwingz00 於 6-1-2011 21:30 發表
呀.......呢個料好耐.......而家都仲係得個"叫"字..係出先算.
其實VXC玩像真又真唔哂..仲差少少囉....
WE..?嘿....出都唔買佢..何況..冇影.
.
你要幾真 ah? 佢哋都冇應承話要出到百分百似真槍. 又有可能版權或法律上唔比抄到拾足拾

其實仲差D乜? 現貨都未出已經知?

我覺得VxC 已經造得幾好. 我滿足!

引用:
原帖由 noveske 於 7-1-2011 10:51 發表

你要幾真 ah? 佢哋都冇應承話要出到百分百似真槍. 又有可能版權或法律上唔比抄到拾足拾

其實仲差D乜? 現貨都未出已經知?

我覺得VxC 已經造得幾好. 我滿足!
"嘿嘿嘿"

21 12
發新話題