20 12
發新話題

M40A3 Stock for TM VSR10It

M40A3 Stock for TM VSR10It

M40A3 Stock for TM VSR10.  Fortress Japan's copy of McMillan's M40A3 stock.  Price is still 32.000 Yen (slightly over 200 EUR).
今年目標
1. FAIL
2. 90%done!
3. Get a tool box
4. DONE!

Is it avaible now

其實呢支野係咪多數係Marines Snipers用?
好似未見過Army 用咁既....

正wor... 出o左實buy

都幾好~唔知Tanaka 幾時先肯出....佢而家仲响度出埋晒果D假木紋假到暈既"馬連"M40A1,同"黑色午夜"版M40A1....唔長進:x

恃老賣老
遲早做唔住

引用:
原帖由 Pvt.King 於 30-5-2007 18:05 發表
其實呢支野係咪多數係Marines Snipers用?
好似未見過Army 用咁既....
M40 is for U.S.M.C. only

M24 is for U.S. Army, and U.S.A.F.
今年目標
1. FAIL
2. 90%done!
4. DONE!

引用:
原帖由 bravohk 於 30-5-2007 20:16 發表
都幾好~唔知Tanaka 幾時先肯出....佢而家仲响度出埋晒果D假木紋假到暈既"馬連"M40A1,同"黑色午夜"版M40A1....唔長進:x
Those are fake wood stock on Tanaka M40?
今年目標
1. FAIL
2. 90%done!
4. DONE!

引用:
原帖由 sunny 於 31-5-2007 01:18 發表

Those are fake wood stock on Tanaka M40?
系~名記有支放左响度,TANAKA假木紋M40A1

除咗出俾VSR-10之外, 重會出俾太陽計劃的M40XB, 而前面個彈匣會係DUMMY.
(預價同VSR-10用個個一樣)
眼光光~

引用:
原帖由 mike-mike 於 31-5-2007 23:47 發表
除咗出俾VSR-10之外, 重會出俾太陽計劃的M40XB, 而前面個彈匣會係DUMMY.
(預價同VSR-10用個個一樣)
呢個吸引d wor!

引用:
原帖由 adrianyahk 於 31-5-2007 23:49 發表

呢個吸引d wor!
我都係咁話, 雖然呢枝野都唔係好拉得去邊...
手拉[事奶扒]黎講, 就算冇咁真, 我都係PREFER佢用APS2做[肉]....
眼光光~

can it be used on VSR-10 G-Spec?

回覆 #10 mike-mike 的帖子

or砌L96...
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 14692 於 1-6-2007 04:59 發表
or砌L96...
自己已經有枝國產野, 個STOCK都算搞過下(噴綠同加DUMMY彈匣), 遲D如果有平的馬老賤TYPE 96(2手之類)都會考慮入番枝, 換上去攞黎打GAME.
眼光光~

20 12
發新話題