發新話題

下一支GBB大計 - 終於踏出了第一步

Magpul GBB project, 第二階段~~~

請問師兄條外管係咩牌子?

引用:
原帖由 jerjer 於 12-1-2011 12:43 發表
請問師兄條外管係咩牌子?
我估係蛇蛇

蛇仔管同prime身應該唔夾

ching最後入左條咩骨...?

引用:
原帖由 f22a 於 12-1-2011 13:08 發表

我估係蛇蛇
我覺得係井井

引用:
原帖由 victorlee48 於 12-1-2011 12:13 發表
Magpul GBB project, 第二階段~~~

個人認為first紫膠唔太適合玩GBB步槍

引用:
原帖由 F22 於 12-1-2011 19:13 發表

個人認為first紫膠唔太適合玩GBB步槍
懇請師兄賜教

請問狂牛紅膠係唔係哩隻
http://www.madbullairsoft.com/En ... amp;products_id=111

回覆 25# 的帖子

引用:
原帖由 F22 於 12-1-2011 19:10 發表

我覺得係井井
師兄好勁﹐一睇就知
係呀~~外管連骨一齊買﹐簡單講其實係買了井井M5前節
雖然我本來係想買daniel defense, 但算啦﹐將來有機會先換

但井管可裝落prime身咩?

引用:
原帖由 jerjer 於 12-1-2011 20:16 發表

懇請師兄賜教
因為:1.GBB用AEG hop up膠本身已經係錯誤,易漏彈一係就抄上天.........唔係我做乜要改5.1膠?
     2.first 紫膠本身用AEG只係for m90至m110彈弓,只係打細力用,GBB條bolt撞埋去只會更快玩完....我未改5.1膠前係用pgc m130 AEG hop up膠,玩二千零發左右穿咗...

引用:
原帖由 JBL 於 12-1-2011 20:50 發表

本來我用first紅膠,但效果差,依家轉咗狂牛紅膠,好ok.......
first係內管同齒輪得,hop up膠真係麻麻地...............

發新話題