發新話題

Madbull

引用:
原帖由 eagle_rrv 於 24-2-2011 20:05 發表
原來係咁.....
咁請問ching...其實呢個問題同樣都會發生係gp既urx度嗎...?
除左磨之外...
呢樣野其實有無幫助呢...?
http://www.redwolfairsoft.com/re ... laneous_Madbull_Del ...
冇, 因為呢件TOOL 係改UPPER 個THREAD. 而家係個BARREL NUT 外徑太大, 所以冇用.

引用:
原帖由 jpg 於 25-2-2011 20:25 發表

冇, 因為呢件TOOL 係改UPPER 個THREAD. 而家係個BARREL NUT 外徑太大, 所以冇用.
oh......
即係唯一辦法就係磨個barrel nut...
但係呢件野如果再磨薄d會唔會甩出黎...?

附件

25-2-2011 20:39

引用:
原帖由 eagle_rrv 於 25-2-2011 20:39 發表

oh......
即係唯一辦法就係磨個barrel nut...
但係呢件野如果再磨薄d會唔會甩出黎...?
.
先?上你圈住果件nut先,然後?骨,較正後再?薄身nut鎖定條骨即告完成!工具方面可以用GP果件就得,好易攪,冇難度!
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 spec.ops. 於 25-2-2011 20:58 發表
.
先?上你圈住果件nut先,然後?骨,較正後再?薄身nut鎖定條骨即告完成!工具方面可以用GP果件就得,好易攪,冇難度!
但係ching話個barrel nut因為外徑太大會擋到個GAS TUBE窿......

引用:
原帖由 eagle_rrv 於 25-2-2011 21:42 發表

但係ching話個barrel nut因為外徑太大會擋到個GAS TUBE窿......
哦,咁就真係要試裝個nut一次,然後mark位,跟住削左擋住gas tube既部份,再執返靚個nut既牙,攪掂

THANKS 咁多位 CHING...
咁唯有上齊架生試一試啦......

引用:
原帖由 spec.ops. 於 26-2-2011 00:19 發表

哦,咁就真係要試裝個nut一次,然後mark位,跟住削左擋住gas tube既部份,再執返靚個nut既牙,攪掂
EXACTLY, 就係要咁搞...

Thanks !!!
一於試試 !!!
請問幾位CHING...
如果要拆個FRONT SIGHT出黎, 係咪只要將D PIN反方法DUP番出黎同拆番條六角螺絲就可以呢...?
其實有無折衷辦法可以唔使拆個SIGHT都可以擰到個BARREL NUT出黎呢...?

附件

27-2-2011 23:11

引用:
原帖由 eagle_rrv 於 27-2-2011 19:14 發表
Thanks !!!
一於試試 !!!
請問幾位CHING...
如果要拆個FRONT SIGHT出黎, 係咪只要將D PIN反方法DUP番出黎同拆番條六角螺絲就可以呢...?
其實有無折衷辦法可以唔使拆個SIGHT都可以擰到個BARREL NUT出黎呢... ...
冇得偷懶

嘩! 我唔會咁用支六角匙

引用:
原帖由 ayaka 於 28-2-2011 01:14 發表
嘩! 我唔會咁用支六角匙
錯誤教材啫

請教各位CHING...
究竟係個NUT唔岩數...定係要用D暴力都要將個NUT擰到盡為止呢...?

附件

6-3-2011 20:27

引用:
原帖由 eagle_rrv 於 6-3-2011 20:27 發表
請教各位CHING...
究竟係個NUT唔岩數...定係要用D暴力都要將個NUT擰到盡為止呢...?
已經擰到頂手?
之前d牙,即開始擰果陣順唔順先?

LOCK唔LOCK得實條管先? 實就無問題

抱住"爆上身買gp"既理念趙佢入去....
I'm a Manufacturer , NOT a Dealer......
I buy more than I sell.
I'm merely selling my collections or extra items.
I had to buy to get what I want.

發新話題