發新話題

Madbull

玩具數唔係大過真數D咩?
真數身上玩具數NUT應該無問題
小弟的PRIME GBB身 & PTW身都上到晒玩具數NUT

真數身直上....玩具數身(肥d)要買個nut

引用:
原帖由 jpg 於 24-2-2011 04:52 發表

Sorry, let me clarify, modification is needed on the barrel nut. Since it is using AEG size barrel nut, there is no problem installing the nut onto the upper. However, the diameter of the barrel n ...
係咪姐係個NUT外圍大左....擋到個GAS TUBE窿

嘩! 我唔會咁用支六角匙

LOCK唔LOCK得實條管先? 實就無問題

姐係VFZ個NUT重細過真數!?

回覆 56# 的帖子

以小弟經驗係nut數細過槍身數先會咁.....擰得入但又擰唔晒

回覆 58# 的帖子

VFZ真係唔知....
師兄你有無試過上AEG身呢?
如果PTW上唔到....AEG應該唔會上到的

引用:
原帖由 eagle_rrv 於 8-3-2011 02:01 發表

不過我枝AEG係V記416......
仲有係...如果ptw係真數...而vfc係玩具數的話...
理論上玩具數應該大過真數...應該入到.....
就係咁先怪

引用:
原帖由 defender110 於 8-3-2011 20:01 發表
http://www.youtube.com/watch?v=oo7MqT51ibY
我就係跟著佢做
咁係唔實淨架
用gp/ca個tool好過

引用:
原帖由 eagle_rrv 於 8-3-2011 21:45 發表
請問有無ching試過呢舊野...?
http://www.redwolfairsoft.com/re ... tal_M4_Reciever.htm
上唔上到ptw個身...?
如果 ...
唔得啦....個NUT外圍都要有牙先可以擰條URX上去架嘛

啊....台灣TAF有出過for GBB規格轉接環
適用G&P/INO/PRIME等金屬槍身

不過睇佢個"露天網"好似係跟vfz urx加錢賣的
可以send個e-mail問下佢地

引用:
原帖由 spec.ops. 於 8-3-2011 23:15 發表

同意,一定要用TOOLS,不過GP個頂橋定位MOUNT有D鬆,用番PTW個手揪好過
我個個mount又夠實wor....可能一水水

發新話題