38 123
發新話題

痴線嫁!!!!

痴線嫁!!!!

到底馬記個拍頭點拆嫁?!?!!?!?!??!

好似痴住左條天梯咁!!!!!!!!!!!!!

用過拑, 用鑼絲枇銳, 用牙咬, 用鋸, 用刀, 用火燒.....咩都試過!!!!!

整左兩日都係分唔開!!!!!!!!!!!

痴線嫁 !!!!!!

救命.....

捉實拍頭逆時針暴力勁扭....得咗

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 30-5-2007 21:30 發表
到底馬記個拍頭點拆嫁?!?!!?!?!??!

好似痴住左條天梯咁!!!!!!!!!!!!!

用過拑, 用鑼絲枇銳, 用牙咬, 用鋸, 用刀, 用火燒.....咩都試過!!!!!

整左兩日都係分唔開!!!!!!!!!!!

痴線嫁 !!!!!!;cr ...
我試過用牙咬,點知咬平左個頭,搞到密唔到氣...其實你用條毛巾包住寧佢就得了.

回覆 #1 ?老虎仔? 的帖子

用布包住柏頭, 左手擰柏, 右手擰天梯, 得咗
本來無一物, 何處惹塵埃

試過擰喇, 但係個拍頭都係原地轉呀....
拍頭有佢自己轉, 入面粒羅絲就坐定定, 郁都唔郁!!!

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 31-5-2007 08:57 發表
用暴力加工具, 整走遮住拍頭鑼c既膠...之後再用批...
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 31-5-2007 08:57 發表
你要拉住來擰,因為入面舊金屬有粒野防止佢自轉....

我指是馬記的東東...你個拍是什麼牌子=.=?

馬記拍頭 + 馬記天梯....

羅絲滑埋牙喇....陰公.......

用支十字批, 鑽開(刮開)中間個孔仔就見到粒螺絲....

真係實到且!用線鋸啦!
專幫"貧"友RE-SET~~"APS"波箱~

下..........個個都又鋸又暴力.......
只要開左拍頭中間圓形個羅c 位, 用羅c 批開咪得囉

之前我試過拆p90個拍頭又係咁..點都爆唔開
莫名其妙..
嬴得仰望,奪去了感覺,快樂也是幻覺。

引用:
原帖由 華田 於 31-5-2007 15:47 發表
下..........個個都又鋸又暴力.......
馬老二拍啊 ^^"

引用:
原帖由 cdrom 於 31-5-2007 16:34 發表

馬老二拍啊 ^^"
有咩問題? 馬老二拍頭唔可以咁樣開?

引用:
原帖由 華田 於 31-5-2007 16:52 發表
.
.
.
.
有咩問題? 馬老二拍頭唔可以咁樣開?
好似就唔得啦...因為個羅c 位是上死左係個拍頭道.拍頭就是羅c頭...唔同S記CA果記拆法...

又或姐係我理解錯誤...

38 123
發新話題