21 12
發新話題

唉 ! 比幾隻 KA , Bomber 閘玩死

唉 ! 比幾隻 KA , Bomber 閘玩死

已經咩 O ring , 入氣嘩佬換晒 , 渣埋爭口膠 , 整完都漏  , 真係想全部掉落垃圾桶
火都嚟埋

引用:
原帖由 BMW 於 13-1-2011 11:14 發表
已經咩 O ring , 入氣嘩佬換晒 , 渣埋爭口膠 , 整完都漏  , 真係想全部掉落垃圾桶
火都嚟埋
點解師兄你甘唔好彩呢?
小弟同樣有兩個KA,兩個Bomber匣。
現在都算健健康康

bomber匣會係個出氣口果度漏,我果d換晒新填地街o ring而家暫時無咩事
ka就出左名衰,我都有隻,暫時未有時,不過預左要整

不如比我攞去做實驗啦,睇吓有冇計整返佢?

引用:
原帖由 F22 於 13-1-2011 11:31 發表
呢個系統嘅閘我一共有6 隻,就係6 隻都有事,拆散晒,砌返4隻出嚟,如果師兄唔介意,我可以拎比你研究吓嗎?

大家有冇用過GHK個D co2甲?好用or not?
signature removed by webmaster

我隻we hicap5.1都係咁

引用:
原帖由 F22 於 13-1-2011 11:31 發表
今個星期6出唔出黎
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

我之前買KA M4的時候,隻原裝匣都試左8隻,好彩試到第9隻先冇事,
拆左人地幾箱KA,都唔知個老細點賣番個堆有問題的匣....

引用:
原帖由 Vindicator 於 13-1-2011 20:34 發表

今個星期6出唔出黎
出,要為16號水game補給...........

引用:
原帖由 061084 於 13-1-2011 21:40 發表
我之前買KA M4的時候,隻原裝匣都試左8隻,好彩試到第9隻先冇事,
拆左人地幾箱KA,都唔知個老細點賣番個堆有問題的匣....
我嗰支一take過唔使換喎,而家打咗30幾匣仲未漏氣,可能我好手神啦.........
嗰堆有問題啲匣理得佢點賣,多數都係退返比KA啩?

F22 師兄 , 唔知你會唔會有 KA,Bomber 閘彈槽膠殼多呀 , 我想搵一隻

請問知唔知而加邊道仲有Bomber匣賣?

回覆 13# 的帖子

長沙彎ehoxxy有! $350/pc

引用:
原帖由 fig822 於 17-1-2011 14:20 發表
長沙彎ehoxxy有! $350/pc
$350!比多少少買Pw 啦

21 12
發新話題