29 12
發新話題

C 兄請幫0下我選槍

C 兄請幫0下我選槍

本人玩開USMC+狙擊槍(VSR-10)

現想試0下玩 M14/M4...因為想狙擊+FullAuto

哪個好玩+易上手+upgrade 平???

THX~~~

引用:
原帖由 turningtux 於 30-5-2007 22:56 發表
本人玩開USMC+狙擊槍(VSR-10)

現想試0下玩 M14/M4...因為想狙擊+FullAuto

哪個好玩+易上手+upgrade 平???

THX~~~
又黎full auto 狙擊手?!
朋友你明唔明full auto 同 狙擊個矛盾呀?
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

M14囉,
狙擊仔旁邊果個望遠鏡人多數都係M14/M21果類上下.
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

玩開你都要問!?

引用:
原帖由 高!高!高! 於 30-5-2007 23:17 發表
M14囉,
望遠鏡人

又學到新野

回覆 #2 伯言 的帖子

我明我明...其實我想用0下 FullAuto 射0下中距離

我自己在細場地用手拉很難發揮

引用:
原帖由 turningtux 於 30-5-2007 23:35 發表
我明我明...其實我想用0下 FullAuto 射0下中距離

又話狙擊又要射中距離....又黎...傳說中的中距離連射狙擊手!?

引用:
原帖由 turningtux 於 30-5-2007 23:35 發表

你係講緊"自己打開狙擊, 想試下用auto打""中距離"""呀下...

打game分遠近已經算, 仲"中"距離...唔係十米當一格掛......
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

引用:
原帖由 伯言 於 31-5-2007 00:19 發表

你係講緊"自己打開狙擊, 想試下用auto打""中距離"""呀下...

打game分遠近已經算, 仲"中"距離...唔係十米當一格掛......
正確黎講係12.49m先算一格~

瞭解瞭解...那請問 M14 or M4 好呀??我想聽0下

我覺得你不如係唔係都用支VSR打 , 身上揹多支733做士啤好過
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

M14好呀!
今年目標
1. FAIL
2. 90%done!
3. Get a tool box
4. DONE!

引用:
原帖由 高!高!高! 於 30-5-2007 23:17 發表
M14囉,
m4 /m14 also okay ar~~

唔怕重既 ---> 14
想靈活既 ---> M4
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 adrianyahk 於 31-5-2007 00:08 發表

又話狙擊又要射中距離....又黎...傳說中的中距離連射狙擊手!?
  you can only call him Marksman not sniper since he don't know concealment skill

29 12
發新話題