22 12
發新話題

Straight 奶樽彈.. 頂

Straight 奶樽彈.. 頂

不嬲用開straight .3珠, 全鎗街得至貴個間鎗鋪有賣.
用straight係因為落左6.01管, 唔想為左省十幾蚊而刮花條管
上星期去榕樹O打完尾二場game, 有位朋友拎起幾粒彈黎睇
發覺粒粒都係奶樽咀咁, 無粒圓
我不知幾感動..感覺好似係米蘭站買左B貨飛甩雞毛手袋咁
報告完畢. 我依家都唔知打咩牌子.3彈好.
想試試celcius ..
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

用WE魚糧啦!

三六轟一轟,敵人企唔穩!

celcius 隻.32黑豬我用左一包半了,冇投訴!
佢話隻豬係出俾自家品牌ctw用,同用響佢條6.00mm精密管。
用家一名

引用:
原帖由 spec.ops. 於 17-1-2011 08:22 發表
用WE魚糧啦!
好用

引用:
原帖由 defender110 於 17-1-2011 11:30 發表
佢話隻豬係出俾自家品牌ctw用,同用響佢條6.00mm精密管。
D珠細粒D??

WE感覺上較圓, 但係injection個"睥"位唔夠中心, D彈常飄左飄右.
上次仲要塞左係條601度

引用:
原帖由 defender110 於 17-1-2011 11:30 發表
師兄可唔可以用卡尺度度粒彈直徑? 唔該你

其實鴨仔夾幾好用,不過要用Systema個入彈器,改小小,要大力D將D彈"捅"入去就OK.

引用:
原帖由 Elf 於 17-1-2011 18:52 發表
WE感覺上較圓, 但係injection個"睥"位唔夠中心, D彈常飄左飄右.
上次仲要塞左係條601度
我都用6.01, 搭WE冇事喎

hmmm......................
what is 奶樽彈?
Have any photos?

回覆 7# 的帖子

又係喎! 明日卡卡佢先,早前朋友卡左excel 隻豬係0.595,
我都想知道下!!
用家一名

引用:
原帖由 defender110 於 17-1-2011 23:16 發表
又係喎! 明日卡卡佢先,早前朋友卡左excel 隻豬係0.595,
我都想知道下!!
excel居然有5.95? 佢D彈一向偏細5.92左右

引用:
原帖由 spec.ops. 於 17-1-2011 23:03 發表

我都用6.01, 搭WE冇事喎
我603用都無事, 一落601就奶左野.

引用:
原帖由 Elf 於 18-1-2011 05:24 發表

我603用都無事, 一落601就奶左野.
我用650mm 6.01, 打we.28同.36成包都未jam過, 你係咪用一般grade版?

引用:
原帖由 Elf 於 17-1-2011 07:02 發表
不嬲用開straight .3珠, 全鎗街得至貴個間鎗鋪有賣.
用straight係因為落左6.01管, 唔想為左省十幾蚊而刮花條管
上星期去榕樹O打完尾二場game, 有位朋友拎起幾粒彈黎睇
發覺粒粒都係奶樽咀咁, 無粒圓
我不知幾 ...
0.3g is quite heavy for airsoft wor....what's the power of your gun?
i dont play ptw, however i use 0.28g goldenball BB for my GBB with 6.01 barrel
you may give it a try too, in fact the quality is quite good, even better than some japanese brand

22 12
發新話題