發新話題

決擇

決擇

想買多支PTW,諗緊買支standard or M16A3,請師兄比D意見.仲有想問問M4A1 同M16A3 o係performance會吾會有好大分別(如果大家都換左PDI 6.01 374mm and 509mm inner barrel),thank you~~~

M4 短身 連射
M16 長身 3點射
好似就係咁
(<ゝω・)綺羅星★

M16都有連射架
三六轟一轟,敵人企唔穩!

其實M4A1同M16個射程差吾差得遠呀?因為好似好少見師兄用m16~~~

引用:
原帖由 M2come 於 20-1-2011 23:11 發表
其實M4A1同M16個射程差吾差得遠呀?因為好似好少見師兄用m16~~~
係你撞唔正啫

d十六通常用來打壞人......
I'm a Manufacturer , NOT a Dealer......
I buy more than I sell.
I'm merely selling my collections or extra items.
I had to buy to get what I want.

引用:
原帖由 sailun412 於 21-1-2011 00:21 發表
乜原來係咁用架

引用:
原帖由 sailun412 於 21-1-2011 00:21 發表
打你d成人放毒既壞人...

咁換句話m16性能上比M4還要好?(射程),但AROUND差幾遠LEI?

引用:
嘩...我支16A4仲洗落場....

另我早排紅筒+110彈弓+PDI 6.04 509管=1.1J......(但試罐--日本樽形鋁罐又裂底...)  正常嗎??

引用:
原帖由 NCP013 於 21-1-2011 12:22 發表

另我早排紅筒+110彈弓+PDI 6.04 509管=1.1J......(但試罐--日本樽形鋁罐又裂底...)  正常嗎??
唔止呢個力啵, 再set過~

引用:
原帖由 NCP013 於 21-1-2011 12:22 發表

請問110彈弓有無cut? 應該唔止咁細力

紅筒問題?
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

發新話題