發新話題

CTW啤鈴彈弓頂

- 但PTW天梯行程有限制 選擇啤鈴的厚度時要極小心....
- 其實spec ops兄長遠於CTx登陸槍街前已經對此尾頂做過測試 直接流用不可能 殘念....
- 如果單純為攝彈弓同令佢可以自轉 可以考慮用菜鋼介子 1mm起3mm止.....勿貪心!!!
- 郫職於年前懵盛盛瀨過野, 只係貪心攝多1mm(2mm介子x2)就落得如此收場.......

附件

20-1-2011 16:54, 下載次數: 0 , 閱讀權限: 31

I'm a Manufacturer , NOT a Dealer......
I buy more than I sell.
I'm merely selling my collections or extra items.
I had to buy to get what I want.

原來我會錯意, SORRY, 我以為講緊頂TAIL CAP果粒BEARING......

引用:
原帖由 sailun412 於 20-1-2011 16:40 發表
- 但PTW天梯行程有限制 選擇啤鈴的厚度時要極小心....
- 其實spec ops兄長遠於CTx登陸槍街前已經對此尾頂做過測試 直接流用不可能 殘念....
- 如果單純為攝彈弓同令佢可以自轉 可以考慮用菜鋼介子 1mm起3mm止..... ...
隻頂齒有GB-007-SM補上
三六轟一轟,敵人企唔穩!

我買左條ctw m110彈弓 力水好似少左-_-~

引用:
原帖由 wrx219 於 20-1-2011 23:28 發表
我買左條ctw m110彈弓 力水好似少左-_-~
佢地d彈弓樣子不太討好,好似土炮咁

引用:
原帖由 spec.ops. 於 20-1-2011 23:47 發表

佢地d彈弓樣子不太討好,好似土炮咁
樣子都不算太有問題  只怕裝落ptw筒會有問題
呢排打街場我諗買多條m150都唔會過火

CTW spring on PTW cylinder??? no way......
I'm a Manufacturer , NOT a Dealer......
I'm merely selling my collections or extra items.
I had to buy to get what I want.

引用:
原帖由 sailun412 於 21-1-2011 00:20 發表
CTW spring on PTW cylinder??? no way......
咁點算 搵唔到ptw原裝m130彈弓

引用:
原帖由 wrx219 於 21-1-2011 00:29 發表

咁點算 搵唔到ptw原裝m130彈弓
名記冇咩?
搵蓮姐問未?

2weeks前我响明搶買左條130。師兄去睇下仲有冇!!
用家一名

引用:
原帖由 defender110 於 21-1-2011 01:09 發表
2weeks前我响明搶買左條130。師兄去睇下仲有冇!!
依家咩水位@@

USD$15

引用:
原帖由 spec.ops. 於 21-1-2011 00:34 發表

名記冇咩?
搵蓮姐問未?
之前周圍都冇哂貨...

引用:
原帖由 jpg 於 21-1-2011 04:36 發表

之前周圍都冇哂貨...
上星期六見到名記仲有

唔會平過USD15
用家一名

發新話題