發新話題

四仔玩家去晒邊?

引用:
原帖由 WeDs 於 27-6-2007 01:17 發表

原來係大工程野.上次你支 DD 已經勁毒,今次真係死得.
不過今次 lee 件係 mission impossible.
我果件冇咁長
係special version '10

引用:
原帖由 felixcat 於 27-6-2007 01:31 發表

Wa...靚到冇comment
唔會啦,我自己唔係好鐘意7吋骨,同埋太大工程太多手續好麻煩

咁樣搞一搞...淨上身已徑冇咗半條命...重要加埋PTW本身個價...Wow....識得印銀紙先得
反而我比較想知...如果有C-Mag for PTW可唔可以一雞8000飛呢?

引用:
原帖由 Smartone 於 27-6-2007 02:04 發表

咁樣搞一搞...淨上身已徑冇咗半條命...重要加埋PTW本身個價...Wow....識得印銀紙先得
反而我比較想知...如果有C-Mag for PTW可唔可以一雞8000飛呢?
除非榑C肯同我整啦

引用:
原帖由 felixcat 於 27-6-2007 02:10 發表

除非榑C肯同我整啦

...睇完你枝V仔之後真係痕爆....PTW...睇嚟.........

PS.如果買PTW....你會advise邊款好呢

引用:
原帖由 Smartone 於 27-6-2007 02:40 發表

...睇完你枝V仔之後真係痕爆....PTW...睇嚟.........

PS.如果買PTW....你會advise邊款好呢
7月開始出新version PTW max M4,跟6.04精密管同新摩打
計落Max kit 最底,平成槍2千幾只係冇marking

回覆 #147 felixcat 的帖子

用堅receiver?
本來無一物, 何處惹塵埃

回覆 #155 felixcat 的帖子

marking既野, 好死既啫
俾你引到我又想砌

引用:
原帖由 felixcat 於 27-6-2007 00:44 發表

Tangodown handgrip 改裝中,正等待組合
真係好戲在後頭,一野毒死咗
ps:如果上次去"軍軍軍"打game有呢枝野睇,就真係齊睇唔打都抵

引用:
原帖由 14692 於 27-6-2007 04:50 發表
marking既野, 好死既啫
俾你引到我又想砌
不如一齊努力

引用:
原帖由 felixcat 於 27-6-2007 02:48 發表

7月開始出新version PTW max M4,跟6.04精密管同新摩打
計落Max kit 最底,平成槍2千幾只係冇marking
Max kit 好似跟m150彈弓,換左佢又成千蚊

引用:
原帖由 黃色潛水艇 於 27-6-2007 20:40 發表

改力想平d,買條aps2彈弓cut 短都得

引用:
原帖由 黃色潛水艇 於 6/27/07 20:40 發表

but MAX kit is the best IMO...
Guns... lots of Guns...

o係屋企堆散紙...

講錯,係散件當中,砌左支咁ge不倫不類出尼...
鵰。豹。狸。獅。狒

回覆 #159 牧羊人 的帖子

冇維他命M

回覆 #163 Hkpolice-Psu 的帖子

幾ok喎

發新話題