發新話題

四仔玩家去晒邊?

[quote]原帖由 6呎4 於 1-6-2007 01:22 發表

我本來對枝416都好有興趣,

我師父話枝鎗做神台鎗就一流,用就九流。
點解?
因為個波箱配件或改件少而係魚骨又做闊

引用:
原帖由 devil-sniper 於 1-6-2007 09:59 發表
我呢死窮鬼來來去去都係得三枝cheap cheap四仔..........................
師兄你第一支槍條巴佬係咩長度??
幾好睇 wo

人地2支垃圾4仔未整好...唔放上黎LU...

不過真係好耐冇見過呢D POST.......呢D先正...

引用:
原帖由 lazy_k_y 於 2007-6-1 15:54 發表

師兄你第一支槍條巴佬係咩長度??
幾好睇 wo
原裝豬&P正牙管,應該係10.5吋o卦.................
我的雀雀..............................Orz

引用:
原帖由 Smartone 於 1-6-2007 02:33 發表
嘩....攪咩呢期咁多呢D推油post嘅
夏天一到係唔同D....大家都趁陽光普照時曬吓.....
推咩鬼油吖,我果啲只可以係一般區post,你果啲就唔同淨係枝黑水M4都睇到我

引用:
原帖由 devil-sniper 於 1-6-2007 09:59 發表
我呢D死窮鬼來來去去都係得三枝cheap cheap四仔..........................
cheap 是但一枝啲錢都夠我買曬六枝

引用:
原帖由 牧羊人 於 1-6-2007 01:04 發表

半年大計 加油
我都要進行喇
HK416

回覆 #16 大武士69 的帖子

魚骨就同「豬皮」果D一差唔多,用 KingLegs D 野要小改。
個波箱配件或改件少,可以換翻個普通2號波箱落去,但就會廢左個 Bolt release 囉。

我其中一部份CHEAP CHEAP 4仔
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 1-6-2007 21:14 發表
我其中一部份CHEAP CHEAP 4仔
第一枝新玩具喎

"四仔"......支持........ 森美移動最新派台歌"四仔"......

政府派的垃圾......... 哈哈

引用:
原帖由 牧羊人 於 1-6-2007 21:28 發表

第一枝新玩具喎
邊支?
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 1-6-2007 22:08 發表

邊支?
ZA前節果枝

得兩支咋  

引用:
原帖由 牧羊人 於 2007-6-1 20:03 發表

cheap 是但一枝啲錢都夠我買曬六枝
唔係呀化,老翻o野唔值$ o架......................
我的雀雀..............................Orz

發新話題