發新話題

四仔玩家去晒邊?

Part of my M4.  None of them are completely finished.

引用:
原帖由 rrrrrrrickylau 於 2-6-2007 00:53 發表
Part of my M4.  None of them are completely finished.
強呀!

引用:
原帖由 rrrrrrrickylau 於 2-6-2007 00:53 發表
嘩!仲要'part of'?師兄,你究竟仲有幾多枝M4阿?羨慕死我!
目標太多
彈藥太少

我呢把算唔算'四仔'?
本來無一物, 何處惹塵埃

回覆 #34 14692 的帖子

佢都有齊"四仔"應該有既嘢,都算啩!
目標太多
彈藥太少

回覆 #35 siumingsiusiu 的帖子

不過佢係英軍鎗喎

引用:
原帖由 14692 於 2-6-2007 10:31 發表
不過佢係英軍鎗喎
馬sir,我知佢係英軍槍,仲係加拿大造既。我意思係除咗條16吋槍管,同埋下身有d唔同之外,其他'四仔'有既佢都有咁咋。
目標太多
彈藥太少

引用:
原帖由 14692 於 2-6-2007 10:31 發表
不過佢係英軍鎗喎
馬蛇!119好明顯係四仔!

小弟得一支,不知天高地厚,獻丑了。

回覆 #33 siumingsiusiu 的帖子

Totally, I have 8 AEGs of M Series.  6 of them are M4 related, the others are M16A2 and M733.

想請問下大家D四仔點裝電?
有無好提議??

回覆 #41 lazy_k_y 的帖子

豬皮 Crane stock or Vltor

引用:
原帖由 yannchambrier 於 2-6-2007 18:32 發表
豬皮 Crane stock or Vltor
用真品尾柄放電係唔係一定要cut 條 尾柄tube?
有無D新出的鋰電可以就咁fit 位放落條尾柄tube到???

引用:
原帖由 牧羊人 於 1-6-2007 01:04 發表

半年大計 加油
x2
NO COMPROMISE!

引用:
原帖由 lazy_k_y 於 2-6-2007 18:26 發表
想請問下大家D四仔點裝電?
有無好提議??
我擺喺尾通

發新話題