發新話題

四仔玩家去晒邊?

引用:
原帖由 Smartone 於 22-6-2007 05:43 發表

我果陣都覺得奇怪...條友仔見到呢D四系推油post冇理由唔露出下體架
哦....原來要等齊棍先開鈑....重要嚟個抄冷飯....你呢....真係姣婆守唔到寡
不過咁都好....有得post好過冇得post. ...
wow, u have so many guns....
i am so jealous....

i only have few rubbish G36s....

wj係乜野意思....?

引用:
原帖由 大武士69 於 22-6-2007 11:26 發表
wj係乜野意思....?
PM u already.

引用:
原帖由 6呎4 於 22-6-2007 11:33 發表

PM u already.
但係無論如何...即係代表**條通應該可以放到鋰聚...只係對火狐無乜信心..?

引用:
原帖由 大武士69 於 22-6-2007 11:43 發表

但係無論如何...即係代表**條通應該可以放到鋰聚...只係對火狐無乜信心..?
** e個身其實係比到真件玩家一個 "追求更完美外觀" 的喜訊

直接裝真 tube
又可以裝電
正呀!!

不過唔知**個身質數點呢

各位師兄
有無人知**個身邊到有得賣??

ps , copy from wj

回覆 #110 lazy_k_y 的帖子

要等佢出....
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 14692 於 22-6-2007 13:30 發表
要等佢出....
成枝買好似重好D....

引用:
原帖由 lazy_k_y 於 22-6-2007 11:54 發表

** e個身其實係比到真件玩家一個 "追求更完美外觀" 的喜訊

直接裝真 tube
又可以裝電
正呀!!

不過唔知**個身質數點呢

各位師兄
有無人知**個身邊到有得賣??

ps , copy from wj
就講番**支M4先,其實佢既BUFFER TUBE係同真TUBE唔同,我係EBAY買左條6POSITION既TUBE,上唔到落個LOWER RECEIVER道,原因係真TUBE既牙係濶左半mm,我要搵人執薄堂牙先裝到,另外**M4既尾通係裝唔到MIL SPEC既尾柄,例如VLTOR柄同其他MIL SPEC既野都裝唔到。 我唔知佢依而家有無改善番

引用:
原帖由 whisky 於 22-6-2007 17:12 發表

就講番**支M4先,其實佢既BUFFER TUBE係同真TUBE唔同,我係EBAY買左條6POSITION既TUBE,上唔到落個LOWER RECEIVER道,原因係真TUBE既牙係濶左半mm,我要搵人執薄堂牙先裝到,另外**M4既尾通係裝唔到M ...
thanks for the info!!

引用:
原帖由 whisky 於 22-6-2007 17:12 發表

就講番**支M4先,其實佢既BUFFER TUBE係同真TUBE唔同,我係EBAY買左條6POSITION既TUBE,上唔到落個LOWER RECEIVER道,原因係真TUBE既牙係濶左半mm,我要搵人執薄堂牙先裝到,另外**M4既尾通係裝唔到M ...
下 ......灰......
lmt 裝唔裝到??

回覆 #116 lazy_k_y 的帖子

咁買埋條真通咪得囉

引用:
原帖由 d.s 於 22-6-2007 09:04 發表

試咗,OK!!
睇完真係好想整!

回覆 #112 Smartone 的帖子

想要佢個無印身

回覆 #113 whisky 的帖子

唔係化

引用:
原帖由 whisky 於 22-6-2007 20:46 發表
咁買埋條真通咪得囉
師兄知唔知個**身邊到有得賣??

發新話題