發新話題

四仔玩家去晒邊?

引用:
原帖由 whisky 於 22-6-2007 20:46 發表
咁買埋條真通咪得囉
thx , 有機會試下先

引用:
原帖由 Smartone 於 22-6-2007 05:43 發表

我果陣都覺得奇怪...條友仔見到呢D四系推油post冇理由唔露出下體架
哦....原來要等齊棍先開鈑....重要嚟個抄冷飯....你呢....真係姣婆守唔到寡
不過咁都好....有得post好過冇得post. ...
無錯

真係姣婆守唔到寡

但係你支大師鎖匙去左邊?
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 lazy_k_y 於 23-6-2007 09:11 發表

師兄知唔知個**身邊到有得賣??
我未見過槍街有得獨立買個身,就算有,我都唔會買,因為個身條rail個數係錯既,至於點錯法??!!  就係支EOTECH點裝都係斜堆左邊,原因係夾唔哂條骨,唔知係唔係淨係我果支先係咁樣;順便問吓有無其他人都係咁.........

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 23-6-2007 18:37 發表

無錯

真係姣婆守唔到寡

但係你支大師鎖匙去左邊?
都話影相個日渣古冚檔攞唔哂出嚟影

引用:
原帖由 Smartone 於 24-6-2007 01:28 發表

有無話, 影一件買一個手袋

回覆 #125 華田 的帖子

錢解決到嘅問題....即刻唔係問題啦

回覆 #126 Smartone 的帖子

冇數講?!
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 whisky 於 24-6-2007 01:26 發表

我未見過槍街有得獨立買個身,就算有,我都唔會買,因為個身條rail個數係錯既,至於點錯法??!!  就係支EOTECH點裝都係斜堆左邊,原因係夾唔哂條骨,唔知係唔係淨係我果支先係咁樣;順便問吓有無其他人 ...

算la
** D QC 原來咁差
好彩有師兄你提一提

失望中

回覆 #128 lazy_k_y 的帖子

玩具數要裝玩具鏡.....

引用:
原帖由 Smartone 於 24-6-2007 01:28 發表

咁即係唔止咁小
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 whisky 於 22-6-2007 17:12 發表

就講番**支M4先,其實佢既BUFFER TUBE係同真TUBE唔同,我係EBAY買左條6POSITION既TUBE,上唔到落個LOWER RECEIVER道,原因係真TUBE既牙係濶左半mm,我要搵人執薄堂牙先裝到,另外**M4既尾通係裝唔到M ...
請問Civlian Spec(1.17")得吾得呢?

引用:
原帖由 -l- 於 25-6-2007 20:29 發表

請問Civlian Spec(1.17")得吾得呢?
可能得~~
不過民版係裝唔到milspec既尾柄,**既size應該係民版,若果**係民版既spec,點解仲要買條民通

回覆 #130 Hkpolice-Psu 的帖子

鎗之達人

**又好似好玩,PTW又好正,下次買邊枝先呢

回覆 #134 牧羊人 的帖子

如果同一舊錢, 我會揀PTW

發新話題