發新話題

四仔玩家去晒邊?

引用:
原帖由 老鼠 於 31-5-2007 22:23 發表
本來小弟向來都唔鐘意四仔..........不過最近迷上左hk416!
我本來對枝416都好有興趣,

我師父話枝鎗做神台鎗就一流,用就九流。
點解?
因為個波箱配件或改件少而係魚骨又做闊咗小許。

引用:
原帖由 Smartone 於 1-6-2007 02:33 發表
嘩....攪咩呢期咁多呢D推油post嘅
夏天一到係唔同D....大家都趁陽光普照時曬吓.....
師兄,乜嘢叫做推油post?

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 21-6-2007 13:19 發表
4仔玩家又返尼囉
They look Great!!
Nice Collection!!

引用:
原帖由 Smartone 於 22-6-2007 05:43 發表

我果陣都覺得奇怪...條友仔見到呢D四系推油post冇理由唔露出下體架
哦....原來要等齊棍先開鈑....重要嚟個抄冷飯....你呢....真係姣婆守唔到寡
不過咁都好....有得post好過冇得post. ...
wow, u have so many guns....
i am so jealous....

i only have few rubbish G36s....

引用:
原帖由 大武士69 於 22-6-2007 11:26 發表
wj係乜野意思....?
PM u already.

引用:
原帖由 whisky 於 22-6-2007 17:12 發表

就講番**支M4先,其實佢既BUFFER TUBE係同真TUBE唔同,我係EBAY買左條6POSITION既TUBE,上唔到落個LOWER RECEIVER道,原因係真TUBE既牙係濶左半mm,我要搵人執薄堂牙先裝到,另外**M4既尾通係裝唔到M ...
thanks for the info!!

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 30-6-2007 14:20 發表
同場加映....

終於的起心干將支casv噴做marpat色(局部)
好型喎!

發新話題