25 12
發新話題

PTW金身一問!

PTW金身一問!

請問各師兄有無用過GNP嘅PTW金身吖?
小弟原本想買Prime嘅金身(馬仔花),但係槍街搵唔到,行過兩間舖頭有GNP嘅PTW金身賣,不過唔知O唔OK,想請教一吓各位師兄!
多謝解答!

口碑唔係好~~

very heavy, man!!
I'm a Manufacturer , NOT a Dealer......
I buy more than I sell.
I'm merely selling my collections or extra items.
I had to buy to get what I want.

引用:
原帖由 sailun412 於 22-1-2011 03:00 發表
very heavy, man!!
除咗重之外,公差方面嚴重嗎?多謝賜教!

D料仲要係爛鬼亞鉛,分分鐘衰過原裝身
三六轟一轟,敵人企唔穩!

想問下咁有咩牌子身好介紹?
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

prime仔

請問prime的下身同原裝上身的色水分別大唔大呢?

引用:
原帖由 ayaka 於 24-1-2011 09:58 發表
唔岩噴到岩
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

引用:
原帖由 Elf 於 24-1-2011 10:39 發表

唔岩噴到岩
咁D LASER MARKING咪好慘

引用:
原帖由 ayaka 於 24-1-2011 09:58 發表
買返來ok, 但用用下會變色...可能上下身2隻料
I'm a Manufacturer , NOT a Dealer......
I buy more than I sell.
I'm merely selling my collections or extra items.
I had to buy to get what I want.

引用:
原帖由 sailun412 於 24-1-2011 11:35 發表

買返來ok, 但用用下會變色...可能上下身2隻料
P牌身d陽極愈用愈紫....
我個gbb身都係咁

有幸見過蓮姐支P身,一見鐘情,毒到冇朋友

但係Prime俾PTW用嘅金身已經停産,係槍街搵唔到啦!

回覆 14# 的帖子

紅狼重有
不過得kac sr-16, fn (burst), mk18 mod0款

25 12
發新話題