27 12
發新話題

GHK CO2 mag for GBB M4 試用

引用:
原帖由 RCman 於 24-1-2011 14:23 發表

電鎗個mag size 係肥仔左,入唔到GBB的鎗室的。
一定要用真品Pmag改至得
哎~~真頭疼~~
都係等GP出算啦

大陸仔PMAG 都好似OK,
不過真品個LOOK GOOD 好多
Ken's Custom Magpul M4  

引用:
原帖由 RCman 於 24-1-2011 14:23 發表

PTS唔得,國產就得...........

國產電動孖匣PMAG............

入到喎? 係有少少緊,唔可以drop free,但唔使用暴力抽插............

mag catch 可以扣到..........

引用:
原帖由 F22 於 26-1-2011 07:58 發表

入到喎? 係有少少緊,唔可以drop free,但唔使用暴力抽插............
mag catch ...
係bor...師兄你呢個大陸pmag入到GBB鎗室,
我買過pmag....連入都入唔到

引用:
原帖由 F22 於 26-1-2011 07:58 發表

mag catch ...
請問師兄你個M4身係咩牌子? 可以入到國產pMag既?
同埋可唔可以請教點樣改個膽入去? thanks
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 26-1-2011 09:40 發表

請問師兄你個M4身係咩牌子? 可以入到國產pMag既?
同埋可唔可以請教點樣改個膽入去? thanks
SR16 E3,係prime...... 不過KA身一樣入到

引用:

甘pts只PMAG M Version 呢?ching有沒試過?入5入到

引用:
原帖由 chenqiuhe 於 27-1-2011 00:24 發表

甘pts只PMAG M Version 呢?ching有沒試過?入5入到
PTS PMAG MVERSION用在WA身
!!出入平安!!

引用:
原帖由 BOY~ 於 27-1-2011 11:03 發表

!!出入平安!!
good~~~~~
想請教何謂M-version? 和普通版有什麽分別

M-version 好似係冇咁厚架
舊PMAG係肥過M-version
BUT 想改PTS內籠入GHKCO2就真係難D 
因為佢裡面好似冇咩位 好窄

引用:
原帖由 BOY~ 於 27-1-2011 13:32 發表
M-version 好似係冇咁厚架
舊PMAG係肥過M-version
BUT 想改PTS內籠入GHKCO2就真係難D 
因為佢裡面好似冇咩位 好窄
甘ching請問,如果用M version拆空入面,裝唔裝得留GBB氣匣呢?
我見過真品有師兄改到用GBB 氣匣的。

引用:
原帖由 BOY~ 於 27-1-2011 11:03 發表

!!出入平安!!
good news,咁入只試嚇先

27 12
發新話題