21 12
發新話題

雅苦唔俾賣汽鎗?

雅苦唔俾賣汽鎗?

最近見d拍賣都話yahooo唔俾賣鎗, 係咪有d咁既事呀? 玩具都唔俾人賣? 有冇搞錯:x

好似有人投訴呀...

引用:
原帖由 k_i_t 於 1-6-2007 01:27 發表
好似有人投訴呀...
會唔會前果排d細路仔玩得過火左有關呢

引用:
原帖由 忽必烈 於 1-6-2007 01:33 發表

會唔會前果排d細路仔玩得過火左有關呢
前排發生乜事呀? 又關拍賣事, 人地台灣/日本雅苦拍賣又唔見BAN, 香港越黎越無自由:x

要學baybay咁, 打明'toys'|)
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 14692 於 1-6-2007 05:01 發表
用photoshop 油橙個咀先囉

引用:
原帖由 14692 於 1-6-2007 05:01 發表
好似打明toy都唔俾喎, 雅苦d 汽鎗拍賣全部delete晒, 有d人就掛羊頭賣狗肉話賣紅點鏡送支glock或者賣鎗盒送支鎗

引用:
原帖由 delta 於 1-6-2007 11:28 發表

好似打明toy都唔俾喎, 雅苦d 汽鎗拍賣全部delete晒, 有d人就掛羊頭賣狗肉話賣紅點鏡送支glock或者賣鎗盒送支鎗
賣BB彈1粒,送249一枝

引用:
原帖由 ZaMaR 於 1-6-2007 11:55 發表

賣BB彈1粒,送249一枝
因為我有時見到街D細路仔係唔係都玩導火線...所以先聯想到咋....有錯講插

回覆 #9 忽必烈 的帖子

冇去過雅苦拍賣,唔知
不過應該同街D細路仔冇直接關係...

會唔會係d槍像真度高左d呀
嚇到人,以為係真槍呀

引用:
原帖由 忽必烈 於 1-6-2007 12:05 發表

因為我有時見到街D細路仔係唔係都玩導火線...所以先聯想到咋....有錯講插
唔明你想講咩呀師兄

佢以"管有仿制槍械"黎話唔俾賣

引用:
原帖由 忽必烈 於 1-6-2007 12:05 發表

我前果排先見到樓下有d細佬成班,一人拎一枝手拉手槍係屋苑走黎走去,有一個仲拎住枝不知名電動退膛手槍,成班細路圍住佢.....唔知係咪想係我樓下開戰:x ,睇個樣都唔細得去邊

回覆 #1 delta 的帖子

MS 個朋友想放個鉄甲人可变手槍的玩具,都唔得呀!慘得過人地唔憂做?
尊重人格, 請勿抄習

21 12
發新話題