27 12
發新話題

小弟係加入左ptw行列,但係有問題想請教下

引用:
原帖由 ayaka 於 26-1-2011 12:41 發表

MOE就好易...
早幾日攞隻MIAD出黎度下位
原來好多位都好薄...唔敢整x!!
咁講講下都唔知moe好定miad.....

引用:
原帖由 ayaka 於 26-1-2011 12:41 發表

MOE就好易...
早幾日攞隻MIAD出黎度下位
原來好多位都好薄...唔敢整x!!
係, 好多位都要銼到好薄, 又其係grip 既前面interchangable 個part.

引用:
原帖由 simson34 於 26-1-2011 13:33 發表

咁講講下都唔知moe好定miad.....
moe 啱手型咪moe 啦, 方便d..如果唔係就要搞miad.

引用:
原帖由 jpg 於 26-1-2011 18:58 發表

係, 好多位都要銼到好薄, 又其係grip 既前面interchangable 個part.
係呀....我一對前面就知唔對路

咁moe咪重好....又平d.....哈哈

係咪一定要買堅野magpul? WA個類得唔得?
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

引用:
原帖由 Elf 於 27-1-2011 00:16 發表
係咪一定要買堅野magpul? WA個類得唔得?
如果miad就要用真
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 spec.ops. 於 27-1-2011 00:31 發表

如果miad就要用真
MOE的話呢?

引用:
原帖由 Elf 於 27-1-2011 01:51 發表

MOE的話呢?
我剛剛搞左個MOE用GBB個個就得了

引用:
原帖由 simson34 於 27-1-2011 01:53 發表

我剛剛搞左個MOE用GBB個個就得了
congratz 底蓋用番原裝嗎?

再提提想用moe 改既朋友仔, moe 個底蓋, 係cover 唔哂成個底, 所以最好搵野cover 番d 位如果唔係有機會有dust 同dirt 入到個摩打位, 長遠呢講對摩打唔好.

引用:
原帖由 jpg 於 27-1-2011 06:07 發表
再提提想用moe 改既朋友仔, moe 個底蓋, 係cover 唔哂成個底, 所以最好搵野cover 番d 位如果唔係有機會有dust 同dirt 入到個摩打位, 長遠呢講對摩打唔好.
那個好緊要呀! 多謝c兄題點! thanks!

27 12
發新話題