發新話題

用電既問題!!!please help!!

我試過落GE power, 發現電唔夠力的後果.
枝鎗會唔夠力, 齒會轉唔晒一個cycle就停
彈會上唔晒, 跟住就會聽到D心都寒既吸空氣聲, 同埋射唔出.....
男人大忌呀...
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

引用:
原帖由 Elf 於 27-1-2011 00:19 發表
我試過落GE power, 發現電唔夠力的後果.
枝鎗會唔夠力, 齒會轉唔晒一個cycle就停
彈會上唔晒, 跟住就會聽到D心都寒既吸空氣聲, 同埋射唔出.....
男人大忌呀...
我用ge power打m130又好精神
三六轟一轟,敵人企唔穩!

小弟都係用緊premium power...不過硬係覺得個imax b5好似成日都义唔滿舊電...

引用:
原帖由 spec.ops. 於 27-1-2011 00:34 發表

我用ge power打m130又好精神
可能我黑仔.
你試下用Premium power再用GE power打空鎗, 聽下鎗聲有無分別?
或者可能我個枝係super max的關係?

引用:
原帖由 eagle_rrv 於 27-1-2011 00:49 發表
小弟都係用緊premium power...不過硬係覺得個imax b5好似成日都义唔滿舊電...
你用幾多A差?

引用:
原帖由 ayaka 於 26-1-2011 20:16 發表

唔短ga...好似132mm長

短電好似只有hot power, KA有出
不過我覺得係同根生...
hot power我都有...我覺得premium power好d
哦...咁如果玩短鋰, 都係得ka, hotpower選. 不過同意鋰電好多都係同根生..可能遲d, premium power 都會出埋短鋰.

引用:
原帖由 jpg 於 27-1-2011 06:12 發表

哦...咁如果玩短鋰, 都係得ka, hotpower選. 不過同意鋰電好多都係同根生..可能遲d, premium power 都會出埋短鋰.
原來GE POWER都有102MM長的尾通電!

台灣MAGIC BOX都有出....
不過D SPEC.同HOT POWER一樣
但係成USD40一舊

引用:
原帖由 Elf 於 27-1-2011 01:52 發表

可能我黑仔.
你試下用Premium power再用GE power打空鎗, 聽下鎗聲有無分別?
好,得閒試?先

引用:
原帖由 Elf 於 27-1-2011 01:52 發表

可能我黑仔.
好,得閒試?先

引用:
原帖由 ayaka 於 27-1-2011 11:58 發表

原來GE POWER都有102MM長的尾通電!

台灣MAGIC BOX都有出....
不過D SPEC.同HOT POWER一樣
但係成USD40一舊
所以你話同根生, 我完全信. 叫大陸廠做完加自己個label 上去一d都唔出奇.

引用:
原帖由 Elf 於 27-1-2011 02:06 發表

你用幾多A差?
買電果陣車仔鋪建議用1A...

引用:
原帖由 jpg 於 27-1-2011 06:12 發表

C hing
請問 有冇Ka or hotpower 短鋰電ger相參考下

感激

引用:
原帖由 eagle_rrv 於 27-1-2011 19:12 發表

買電果陣車仔鋪建議用1A...
咁無理由充唔滿喎 你充滿後用他表度度幾多V

引用:
原帖由 Elf 於 27-1-2011 19:55 發表

咁無理由充唔滿喎 你充滿後用他表度度幾多V
小弟無他表...不過用lipo blanance义...見舊電义左成晚都仲係到义緊......
可能我個b5個program setting果度有野set錯左......

引用:
原帖由 eagle_rrv 於 27-1-2011 20:11 發表

小弟無他表...不過用lipo blanance义...見舊電义左成晚都仲係到义緊......
可能我個b5個program setting果度有野set錯左......

balance係用黎balance 3個cell既voltage
你要用Lipo Charge

發新話題