45 123
發新話題

用電既問題!!!please help!!

引用:
原帖由 Elf 於 28-1-2011 07:17 發表

balance係用黎balance 3個cell既voltage
你要用Lipo Charge
...................
咁請問ching除左個t插...仲使唔使插埋個4pin插...?

要,唔插既話會充唔到電
三六轟一轟,敵人企唔穩!

依家你快D去插電啦咁
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

唔該哂兩位ching...

引用:
原帖由 spec.ops. 於 27-1-2011 00:34 發表

我用ge power打m130又好精神
我都係用GE POWER打M150都OK WO~~

引用:
原帖由 hkkiller7 於 29-1-2011 02:57 發表

supermax 嗎?

引用:
原帖由 Elf 於 29-1-2011 03:08 發表

supermax 嗎?
我max 版m150 用hotpower 都冇話會拖泥帶水....

我覺得係齒比問題多過彈弓問題..

jpg兄你身在何方? 永遠都係香港凌晨先online

引用:
原帖由 hkkiller7 於 29-1-2011 02:57 發表

師兄,我用max版的^^

引用:
原帖由 Elf 於 29-1-2011 05:58 發表
jpg兄你身在何方? 永遠都係香港凌晨先online
小弟係美國最陽光與海灘既洲..

我係你上面個洲 (WA)

GE power 都幾足數! 唔錯選擇
Hotpower不過不失
Firefox就... 真係袞唔好諗啦

引用:
原帖由 sumandy 於 29-1-2011 18:32 發表
GE power 都幾足數! 唔錯選擇
Hotpower不過不失
Firefox就... 真係袞唔好諗啦
新裝火狐(外銷禮盒裝)已經用熱能同廠芯, not bad!!!
I'm a Manufacturer , NOT a Dealer......
I buy more than I sell.
I'm merely selling my collections or extra items.
I had to buy to get what I want.

Sorry guys, I'm very new to Lipo. I just want to clarify something:
Is it correct to say that a short Lipo (7.4V 1300mAh 20C) could fit inside the original buffer tube without changing the original ECU?
I'm currently using M90 or M110.
Also, would 7.4V a bit too low on ROF?

45 123
發新話題