發新話題

根弓 *G36C* 改槍一問

根弓 *G36C* 改槍一問

各位大佬,小弟想買支"根弓" G36C來玩下我想問支槍有咩要執呢??同埋如果要改各位BROTHER又點改呢?

換杯士set介子!
專幫"貧"友RE-SET~~"APS"波箱~

引用:
原帖由 gn02014122 於 1-6-2007 15:19 發表
各位大佬,小弟想買支"根弓" G36C來玩下我想問支槍有咩要執呢??同埋如果要改各位BROTHER又點改呢?
成個波箱換左佢

引用:
原帖由 華田 於 1-6-2007 17:06 發表

成個波箱換左佢
換埋個身佢

haha~~如果換埋個波箱連外穀不如買馬記....HAHA.不過ANYWAY多謝各位大佬回覆....

其實小弟,第一次想自己SET波箱先咁問~~

引用:
原帖由 gn02014122 於 1-6-2007 17:17 發表
haha~~如果換埋個波箱連外穀不如買馬記....HAHA.不過ANYWAY多謝各位大佬回覆....

其實小弟,第一次想自己SET波箱先咁問~~
唔係wow,你買馬記,你D料都係馬記,但係你自己換果D都係靚野wow.你會買支平野來換定係買支貴野來換?反正買到番來都改到7彩ga啦~諗諗啦~

咁點解唔買散件切

我都想買散件,不過唔知買邊間廠好...

引用:
原帖由 gn02014122 於 4-6-2007 11:21 發表
我都想買散件,不過唔知買邊間廠好...
armycook

引用:
原帖由 cdrom 於 2-6-2007 09:04 發表

唔係wow,你買馬記,你D料都係馬記,但係你自己換果D都係靚野wow.你會買支平野來換定係買支貴野來換?反正買到番來都改到7彩ga啦~諗諗啦~
咁又唔係啊...........而家大陸齒我發覺都ok 架......
反而s 記d 齒自佢轉左廠做之後就開始麻麻地好用了

發新話題