發新話題

WE M4 全開膛 一問

有hop-up係好! 你有冇ra-tach個隻! 我買左但未裝.

引用:
原帖由 rYaN 於 4-4-2011 15:03 發表

其實洗咩出聲應佢呀,
又要唔中意,又要係WE D POST到講,
仲係WE D POST到講WA好幾幾幾多..
唔通佢會覺得佢噤講幾句會有人聽佢X UP??
其實佢噤唔滿意,我覺得佢應該去軍軍軍入面大大聲噤講!
仲要捉住MING SIR黎講
...
交都有得打

引用:
原帖由 rho837 於 4-4-2011 15:20 發表

唔講由自可! 講翻都把幾火! 點解會踏翻入玩具槍呢條路就因為幾年前係街撞翻個舊槍友(我地打開珍Sporter)佢話玩具AR出左批好以sporter既gas槍! 拉bolt, kock bolt! 只係冇跳殼! 即時起條引去買! 當時只有WA硬膠膠 ...
邊個夠你師兄噤利害呀,又工程師又尊業師父幫手.
我ED平民,只係比回三xD人攪,但次次攪完後都一樣(當然唔止這些,彈匣漏氣,每次拿去打game都有不知的壞法等,但唔關closebolt設計問題,就唔講到了....).
最後,我自已超平的放了就算.

不過,現在的抄Marui的openbolt設計真係幾好.幾穩定.後座力也可以.
如果能夠像SCAR那樣能夠出openblow套件放落之前的M4,就最好了..

邊到係利害唉! 只係當時條氣唔順! 要證明比所有人知支銅膽有問題! 就要買#性幫手! 點知到我地研究期間時發覺銅膽可以造得好耐用(事實上到現在個hop-up係唔stable) ! 研究要中立嗎! 我都好想支#性掂! 你古我今做小錢呀! 都係為左膽氣! 以後唔會! 如果有性趣! 又係過句可以來元朗合益二摟look下支WE GBBR 比啲comment!

引用:
原帖由 101653 於 4-4-2011 03:47 PM 發表

交都有得打
錯!係比人打咋

引用:
原帖由 mk23 於 4-4-2011 03:49 PM 發表

邊個夠你師兄噤利害呀,又工程師又尊業師父幫手.
我ED平民,只係比回三xD人攪,但次次攪完後都一樣(當然唔止這些,彈匣漏氣,每次拿去打game都有不知的壞法等,但唔關closebolt設計問題,就唔講到了....).
最後,我自已 ...
有套件呀..邊過話冇?

引用:
原帖由 rho837 於 4-4-2011 03:46 PM 發表
有hop-up係好! 你有冇ra-tach個隻! 我買左但未裝.
你講銅膽版?我冇投資噤多落去WOR..明知個HOPUP系統係唔得,,你出補品又唔係改左個系統換黎做咩?

引用:
原帖由 rYaN 於 4-4-2011 16:20 發表

你講銅膽版?我冇投資噤多落去WOR..明知個HOPUP系統係唔得,,你出補品又唔係改左個系統換黎做咩?
銅膽版反而係用最小錢喎,個HOPUP系統係唔係唔得,如果你用6.05+-0.01加粒彈坐位正確
保証你20m打一包煙

引用:
原帖由 rho837 於 4-4-2011 16:10 發表
邊到係利害唉! 只係當時條氣唔順! 要證明比所有人知支銅膽有問題! 就要買#性幫手! 點知到我地研究期間時發覺銅膽可以造得好耐用(事實上到現在個hop-up係唔stable) ! 研究要中立嗎! 我都好想支#性掂! 你古我今做小錢 ...
師兄我可能識得你本人,呢排仲有無上RA打靶呀?

引用:
原帖由 DENON 於 4-4-2011 23:44 發表

銅膽版反而係用最小錢喎,個HOPUP系統係唔係唔得,如果你用6.05+-0.01加粒彈坐位正確
保証你20m打一包煙
小弟不材 , 請問可否講解下點改?? 小弟果支第一代銅膽8M油筒都打唔到

引用:
原帖由 101653 於 4-4-2011 13:00 發表

打手再現

D料頂唔頂得順已經係其次
主要問題係唔知點樣出
出份Kit成組Bolt+扣雞Set+前管(內外)連個新Hopup , 賣幾錢好?
WA有先咁多 , 我係WE我都谷到盡出組好過WA既Bolt啦
技術唔係做唔到 , 只係  ...
我只係話我唔明WE做乜搞咁耐之麻,又點踩佢呀?
WE G36我都買咗支,我有冇踩過呀又?
WA冇錯都唔完美,但一樣有大把人由WE銅膽轉WA,咁又咩原因呀又?
閣下你每次有咩睇唔過眼都用極其偏激言論回應,使乜咁勞氣呀?
而家玩吓玩具槍啫,真係要吓吓頂到盡先安樂?
咁當我怕咗你,係咁啦..........

#54 Wendesday! Who are you.   

引用:
原帖由 F22 於 5-4-2011 09:44 發表

我只係話我唔明WE做乜搞咁耐之麻,又點踩佢呀?
WE G36我都買咗支,我有冇踩過呀又?
WA冇錯都唔完美,但一樣有大把人由WE銅膽轉WA,咁又咩原因呀又?
閣下你每次有咩睇唔過眼都用極其偏 ...
"有口話人....." 定係 "惡人先.." ?
唔好笑大人個口啦

引用:
原帖由 rho837 於 5-4-2011 10:05 發表
#54 Wendesday! Who are you.   
可能我認錯人啦.不過以前可能見過面

引用:
原帖由 N_G 於 5-4-2011 08:29 發表

小弟不材 , 請問可否講解下點改?? 小弟果支第一代銅膽8M油筒都打唔到
我上面咪講咗囉!

發新話題