發新話題

WE M4 全開膛 一問

有p mag皮就好嚕

引用:
原帖由 rYaN 於 6-4-2011 21:20 發表
有p mag皮就好嚕
我都好想要!!
見過人用真皮改……
但係我又無錢,無朋友,無手工………
得個恨字…………

引用:
原帖由 bbc100 於 6-4-2011 22:15 發表

我都好想要!!
見過人用真皮改……
得個恨字…………
用ptw皮

引用:
原帖由 man1314 於 6-4-2011 22:24 發表

用ptw皮
請問是否需要大改?

Or要好似真皮咁要…慢慢fit位?

引用:
原帖由 bbc100 於 6-4-2011 22:58 發表

請問是否需要大改?

Or要好似真皮咁要…慢慢fit位?
我用co2 mag 入面要偷薄top gas隻匣入面有gas費事而家拆, 但我估係因為co2 mag底個圓柱體頂住...
top gas匣冇o個個位可能易d....但成隻匣要cut短1-2mm

呢度有位師兄賣過隻自改Pmag皮既匣比我幾好手工的,要用兩個大6 pmag匣改,

後尾隻匣漏氣漏到7彩, 見佢封晒膠我又唔識攪又唔拎得去3軍整,宜家望見佢都心酸 ...
signature oversize

引用:
原帖由 man1314 於 6-4-2011 23:02 發表

我用co2 mag 入面要偷薄top gas隻匣入面有gas費事而家拆, 但我估係因為co2 mag底個圓柱體頂住...
top gas匣冇o個個位可能易d....但成隻匣要cut短1-2mm
Tux for the info!!!
但想再請問一下,嘩佬位位是否需要自己cut反??
感謝!!

大約係咁多

附件

照片 002.jpg (81.13 KB)

6-4-2011 23:28

照片 002.jpg

引用:
原帖由 man1314 於 6-4-2011 23:28 發表
大約係咁多
請問師兄點解決匣低鏍絲位? ,係唔係唔裝都ok?

引用:
原帖由 man1314 於 6-4-2011 22:24 發表

用ptw皮
唔知原裝ptw皮 落唔落到WE呢

引用:
原帖由 bbc100 於 6-4-2011 10:15 PM 發表

我都好想要!!
見過人用真皮改……
得個恨字…………
貴就唔貴,係冇咁既手功姐.
唔係一早整左啦!

唔知原裝ptw皮 落唔落到WE呢 [/quote]
皮要cut左紅線以上..就 100% fit,不過就冇左半個5.56 marking
內龍就要慢慢執...
鏍絲唔上都得...因為可以係入面慢慢偷位
不過因為個膽短過個皮...唔知支top gas夠唔夠長插到個入氣位.....

附件

7-4-2011 21:02

引用:
原帖由 man1314 於 7-4-2011 15:05 發表

皮要cut左紅線以上..就 100% fit,不過就冇左半個5.56 marking
內龍就要慢慢執...
鏍絲唔上都得...因為可以係入面慢慢偷位
不過因為個膽短過個皮...唔知支top gas夠唔夠長插到個入氣位.....
今晚補相
感謝師兄有圖又有字熱情分享!
等少弟去打聼下有冇原裝PTW皮賣 , 見朋友D PTW匣成隻車落地都無事,加上有返隻馬仔logo真係成個人都精神曬

最新消息!

WE M16.M4系列全開膛.成槍與套件近期內發貨

各位玩家期待以久的WE M4.M16系列全開膛設計

近期內即將發售.讓各位玩家久等了

第一批成槍將由M16A1.M16 VN(越戰三叉版)打先鋒

本批短匣為全新設計

後期改版成槍與套件也會陸續出貨

而全開膛套件則會最晚發貨(約五月底.六月初)

M4全開膛系統原本應該在上個月就要開始發貨

因為測試期間有發現一些小問題.需改善與修正

為了達到盡善盡美的原則.才會出貨給各位

也請各位玩家見諒

若期間槍枝本身有問題

請與原購買店家詢問處理(換新或是維修等)

WE都會給與最大的後勤維修與服務支援

最後 祝 各位酷友 揚眉兔氣、鴻兔大展!

COPY FROM ARMS-COOL

引用:
原帖由 rYaN 於 4-5-2011 14:39 發表
最新消息!

WE M16.M4系列全開膛.成槍與套件近期內發貨

各位玩家期待以久的WE M4.M16系列全開膛設計

近期內即將發售.讓各位玩家久等了

第一批成槍將由M16A1.M16 VN(越戰三叉版)打先鋒

本批短匣為全 ...
只是出短匣?長匣未有嗎?

發新話題