16 12
發新話題

WE M4 全開膛 一問

等左好耐啦..未收到風幾時有呀

引用:
原帖由 sam524 於 13-3-2011 12:35 AM 發表

我等唔切了...
新玩具已買...
買左咩?

咩coming soon?

引用:
原帖由 rho837 於 21-3-2011 12:58 AM 發表
Saw the 416 have open bolt! Anyone try?
可以比你拎黎睇.唔比試槍

引用:
原帖由 hinson 於 3-4-2011 12:20 AM 發表
係呀..有冇人買左??
thank you
你知唔知咩係叫做樣版?

引用:
原帖由 hinson 於 3-4-2011 12:27 PM 發表
姐係唔買得???
唔該哂...
噤都仲要問....

引用:
原帖由 mk23 於 4-4-2011 12:26 PM 發表
講笑吧...
唔知覺下有無玩過WE第一枝銅膽M4呢??
power過大+hopup抄高,到E家插了幾多的新parts,都係唔得.....
講真...我只係重身裝過個HOPUP就冇抄高啦,,

引用:
原帖由 101653 於 4-4-2011 01:00 PM 發表

打手再現

D料頂唔頂得順已經係其次
主要問題係唔知點樣出
出份Kit成組Bolt+扣雞Set+前管(內外)連個新Hopup , 賣幾錢好?
WA有先咁多 , 我係WE我都谷到盡出組好過WA既Bolt啦
技術唔係做唔到 , 只係  ...
其實洗咩出聲應佢呀,
又要唔中意,又要係WE D POST到講,
仲係WE D POST到講WA好幾幾幾多..
唔通佢會覺得佢噤講幾句會有人聽佢X UP??
其實佢噤唔滿意,我覺得佢應該去軍軍軍入面大大聲噤講!
仲要捉住MING SIR黎講!
唔係係網路上面講係冇用既...

引用:
原帖由 rho837 於 4-4-2011 03:20 PM 發表

唔講由自可! 講翻都把幾火! 點解會踏翻入玩具槍呢條路就因為幾年前係街撞翻個舊槍友(我地打開珍Sporter)佢話玩具AR出左批好以sporter既gas槍! 拉bolt, kock bolt! 只係冇跳殼! 即時起條引去買! 當時只有WA硬膠膠 ...
不過我始終都覺得有HOPUP會好D

引用:
原帖由 101653 於 4-4-2011 03:47 PM 發表

交都有得打
錯!係比人打咋

引用:
原帖由 mk23 於 4-4-2011 03:49 PM 發表

邊個夠你師兄噤利害呀,又工程師又尊業師父幫手.
我ED平民,只係比回三xD人攪,但次次攪完後都一樣(當然唔止這些,彈匣漏氣,每次拿去打game都有不知的壞法等,但唔關closebolt設計問題,就唔講到了....).
最後,我自已 ...
有套件呀..邊過話冇?

引用:
原帖由 rho837 於 4-4-2011 03:46 PM 發表
有hop-up係好! 你有冇ra-tach個隻! 我買左但未裝.
你講銅膽版?我冇投資噤多落去WOR..明知個HOPUP系統係唔得,,你出補品又唔係改左個系統換黎做咩?

有p mag皮就好嚕

引用:
原帖由 bbc100 於 6-4-2011 10:15 PM 發表

我都好想要!!
見過人用真皮改……
但係我又無錢,無朋友,無手工………
得個恨字…………
貴就唔貴,係冇咁既手功姐.
唔係一早整左啦!

最新消息!

WE M16.M4系列全開膛.成槍與套件近期內發貨

各位玩家期待以久的WE M4.M16系列全開膛設計

近期內即將發售.讓各位玩家久等了

第一批成槍將由M16A1.M16 VN(越戰三叉版)打先鋒

本批短匣為全新設計

後期改版成槍與套件也會陸續出貨

而全開膛套件則會最晚發貨(約五月底.六月初)

M4全開膛系統原本應該在上個月就要開始發貨

因為測試期間有發現一些小問題.需改善與修正

為了達到盡善盡美的原則.才會出貨給各位

也請各位玩家見諒

若期間槍枝本身有問題

請與原購買店家詢問處理(換新或是維修等)

WE都會給與最大的後勤維修與服務支援

最後 祝 各位酷友 揚眉兔氣、鴻兔大展!

COPY FROM ARMS-COOL

16 12
發新話題