發新話題

WE M4 全開膛 一問

CNC upper will do the work!  

Saw the 416 have open bolt! Anyone try?

我覺得YYE遲遲唔出支AR-15類型既所謂"OPEN-BOLT" GBBR只得一個原因! 未完成!

因為銅膽系统有好表演性能! 啲人一定張OPEN-BOLT再同現有銅膽比較! 如果唔能夠一出場就好過銅膽系統! 支OPEN-BOLT系统就要再改良! 灑錢灑時間! 一砲打唔響就即死!

等下啦!

引用:
原帖由 mk23 於 4-4-2011 12:26 發表
講笑吧...
唔知覺下有無玩過WE第一枝銅膽M4呢??
power過大+hopup抄高,到E家插了幾多的新parts,都係唔得.....
唔講由自可! 講翻都把幾火! 點解會踏翻入玩具槍呢條路就因為幾年前係街撞翻個舊槍友(我地打開珍Sporter)佢話玩具AR出左批好以sporter既gas槍! 拉bolt, kock bolt! 只係冇跳殼! 即時起條引去買! 當時只有WA硬膠膠又冇夾買! 等下等下出左WE GBBR (第一代)即買3支二+多隻夾! 嘩! 新槍出盒支支打三夾都唔夠就jam灑! 抦佢地(參巾)抦到七彩! 根住買兩支井性M4, 都係唔掂! 到後來比啲槍給一個玩珍鐵既工程師研究! 又再同一個玩WA手槍同PTW既師兄研究! 結論係銅膽設計上係可以造到耐用效果!

到現在我其中一支WE係:- 自己車一體過鋼外皮管連hop-up座; ra-tach成品波箱; kn內管(私人車)! 冇hop-up! 支槍係好大力, 抄向地但冇jam過, 打co2夾! 20米內我唔怕同WA系统GBBR秋.

"""但個主要問題係條內管唔夠定
塊Bolt皮野野撞埋個Hopup位搞到條內管成塊搖搖板咁
你整Hopup整得好就奇"""

我又唔覺得係"搖搖板"咁! 我覺得係floating效果nozzle head space問題先致造樣造! 問WE先致知到個答案!

有hop-up係好! 你有冇ra-tach個隻! 我買左但未裝.

邊到係利害唉! 只係當時條氣唔順! 要證明比所有人知支銅膽有問題! 就要買#性幫手! 點知到我地研究期間時發覺銅膽可以造得好耐用(事實上到現在個hop-up係唔stable) ! 研究要中立嗎! 我都好想支#性掂! 你古我今做小錢呀! 都係為左膽氣! 以後唔會! 如果有性趣! 又係過句可以來元朗合益二摟look下支WE GBBR 比啲comment!

#54 Wendesday! Who are you.   

真係唔明啲中國人文化? 燒支用紙造既"槍形"垃圾話落下面比仙人用! 如果真係燒到落下面都只係同樣既垃圾而點會變左支H&K MP5!

用真錢買陰屍紙去燒! 倒不如燒左啲買陰屍紙既錢重有logic.

用TANGO單膠夾殼!

發新話題