發新話題

WE M4 全開膛 一問

引用:
原帖由 mk23 於 4-4-2011 12:26 發表
講笑吧...
唔知覺下有無玩過WE第一枝銅膽M4呢??
power過大+hopup抄高,到E家插了幾多的新parts,都係唔得.....
緊係唔得啦
因為個主要原因根本唔係衰係個Hopup度
當然個Hopup有少少影響
但個主要問題係條內管唔夠定
塊Bolt皮野野撞埋個Hopup位搞到條內管成塊搖搖板咁
你整Hopup整得好就奇

引用:
原帖由 F22 於 3-4-2011 18:32 發表
其實我好唔明WE諗咩,AR系一定係最受歡迎,WE冇可能唔知,但佢哋出完PDW,M14,SCAR,G36.......
係死都唔出AR open bolt............
以佢哋而家啲開發能力要出真係冇乜問題,只係啲料頂唔頂得順 ...
打手再現

D料頂唔頂得順已經係其次
主要問題係唔知點樣出
出份Kit成組Bolt+扣雞Set+前管(內外)連個新Hopup , 賣幾錢好?
WA有先咁多 , 我係WE我都谷到盡出組好過WA既Bolt啦
技術唔係做唔到 , 只係 "點樣做得更加好" 既問題
我係User我情願慢慢等 , 佢出咪買 , 唔出咪等下 , 只係遲早問題
WA可以話極其完美 , 但同時又極其不完美
講真我唔想再哂錢玩落去 , 唔止我 , 大把人WA轉去玩WE
原因? 我自己黎講我冇咁多陰屍紙可以燒

永遠見到你見親WE就踏 , 講WA既缺點時就左兜右兜
為咩姐?

引用:
原帖由 safety_tim2003 於 4-4-2011 13:00 發表
請教師兄,有無得整??謝
你想整咩?
我做定管都係塞左兩個Oring落條內管就已經冇事發生了

引用:
原帖由 rYaN 於 4-4-2011 15:03 發表

其實洗咩出聲應佢呀,
又要唔中意,又要係WE D POST到講,
仲係WE D POST到講WA好幾幾幾多..
唔通佢會覺得佢噤講幾句會有人聽佢X UP??
其實佢噤唔滿意,我覺得佢應該去軍軍軍入面大大聲噤講!
仲要捉住MING SIR黎講
...
交都有得打

引用:
原帖由 F22 於 5-4-2011 09:44 發表

我只係話我唔明WE做乜搞咁耐之麻,又點踩佢呀?
WE G36我都買咗支,我有冇踩過呀又?
WA冇錯都唔完美,但一樣有大把人由WE銅膽轉WA,咁又咩原因呀又?
閣下你每次有咩睇唔過眼都用極其偏 ...
"有口話人....." 定係 "惡人先.." ?
唔好笑大人個口啦

發新話題