16 12
發新話題

真老粗VS偽斯文

真老粗VS偽斯文

自問小弟真性情豪邁不覊
行為舉止不修邊幅
但勝在唔會傷害人
郤偏偏冇女喜歡

早前身邊有女性朋友
比佢個男朋友打
佢男朋友雖然外表斯文
但郁手打女人就點講唔通
可是女性朋友郤原諒左佢

到底D女鍾意D咩
點解唔鍾意真老粗郤喜歡偽斯文

女人心...海低針...
有時可以為一時o既快樂,浪費放棄其他野...

咁易摸得清又點會無女喜歡
(無惡意勿插)

正正~~~~~~因為外表斯文呃得下人
d女又大部份鍾意以貌取人咪會噤囉(我講既係開始果時)
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

我相信男人除左真老粗同偽斯文之外仲有好多種......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

你覺得自己行為舉止不修邊幅但唔會傷害人
女仔唔係禁諗
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

咁有時做人係咁ga la

無人叫你對咩人都同一個樣

***我唔係樓主***

只可說香港女仔係比較特別。我有幸同幾個稱得上索ge鬼妹仔一起住左成年,你明白自己係屋企啱啱訓成個樣/放假唔使見街外人係屋企個樣係點ga la~鬼妹仔唔會因為你未執番正個樣而唔同你吹水/俾說話你聽。相反,我個男仔friend係一個住滿香港/中國人ge hall,連着套無牌子ge睡衣(T-shirt+短褲)/着得污"wea"D係common area 吹水,都有人可以俾說話你聽。
有次臨訓前,鬼妹仔問我有無港產片睇,當時我俾左槍王同槍王之王佢地睇,一齊睇完之後,我問佢地覺得兩套戲裡面較為喜歡邊個角色,佢地揀方中信,之後,我問佢點解唔揀吳生,係香港十幾去到廿幾ge女仔都覺得佢好型,好靚仔。佢地俾左個好正ge答案"I don't know why when I look at the one who played the role of a police officer in Triple Tap, I don't think he can be classified as a MAN. He can only give me the feeling that he is gay and like a man that rely on cosmetic in order to create his face and character. However the one in Double Tap looks much more stronger and natural than he does and has more characteristics that a man should have. "跟手我話埋俾佢地知哥哥先係GAY,佢地好Surprise,話ar吳&古生似D。
講番樓主ge問題,香港女仔睇/識/愛人係真係有D大家諗唔明ge地方,因為某D原因我同一對19歲ge夫婦+多個3歲大ge小朋友ge家庭交流過。當我見到個男仔工又唔番又掛住打PSP唔理自己個仔,我真係唔明點解個女仔可以幫佢生埋仔同結婚。後來個女仔同我傾計,佢講ge理由,真係估唔到。"佢真係"tum"得我好開心ga~成日整甜品俾我食,真係好Sweet ga~雖然依家我地拎綜援,但真係D生活好Sweet ga~"聽完就真係覺得悲哀,原來香港有一部分ge稅收係養近lee D人。有時聽到"整甜品"大過天,真係火火地,正餐都搞唔掂,走去整甜品。Lee個道理,我真係諗唔明。但可惜香港有一部分女仔覺lee D係浪漫,係愛情應該有ge野。所以lee D 係我D鬼妹仔同學口中唔似男人 "偽斯文" ge 男仔先有女仔鐘意。一句到尾,樓主,睇開D la~

樓主唔駛介意ga
依家無,將來會有

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

引用:
原帖由 Anonymous 於 3-2-2011 11:12 發表
只可說香港女仔係比較特別。我有幸同幾個稱得上索ge鬼妹仔一起住左成年,你明白自己係屋企??訓成個樣/放假唔使見街外人係屋企個樣係點ga la~鬼妹仔唔會因為你未執番正個樣而唔同你吹水/俾說話你聽。相 ...
e個家庭…隨時係計時炸彈…

引用:
原帖由 Anonymous 於 3-2-2011 11:12 發表
一對19歲ge夫婦+多個3歲大ge小朋友ge家庭...佢真係"tum"得我好開心ga~成日整甜品俾我食,真係好Sweet ga~雖然依家我地拎綜援,
19歲囉綜緩

香港政府係咪要檢討下

引用:
原帖由 hkncnc 於 3-2-2011 15:21 發表

19歲囉綜緩

香港政府係咪要檢討下
下...................有d仲誇張都有
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

引用:
原帖由 一等兵 於 3-2-2011 19:17 發表

下...................有d仲誇張都有
政府錯~社會錯

咁D囉綜緩的青少年呢

引用:
原帖由 Anonymous 於 2-2-2011 01:56 發表
自問小弟真性情豪邁不覊
行為舉止不修邊幅
但勝在唔會傷害人
郤偏偏冇女喜歡

早前身邊有女性朋友
比佢個男朋友打
佢男朋友雖然外表斯文
但郁手打女人就點講唔通
可是女性朋友郤原諒左佢

到底D女鍾 ...
女人既思想唔係男人所能容易理解...

不過, 大部份女人都希望男人係比較斯文
所以盡量o係女仔面前唔好講粗口咸濕野
好影響印象
5D mark II
Canon PowerShot S90
580EX II
Sigma 24-70mm F2.8 EX DG HSM
EF 50mm F/1.8 II

緣來緣去

16 12
發新話題