發新話題

[WE] 真心請教 - WE Scar Open Bolt (成鎗)

引用:
原帖由 bbc100 於 28-3-2011 06:22 PM 發表
我d匣既嘩佬同入氣咀成日漏氣,咁請問有乜解救辦法?
你拆MARUI既手槍匣嘩佬同入氣咀D O RING去配,之後換哂佢就冇問題既啦

引用:
原帖由 rYaN 於 28-3-2011 17:37 發表

如果仲有貨既話緊係得啦
THANKS

引用:
原帖由 rYaN 於 28-3-2011 19:42 發表

你拆MARUI既手槍匣嘩佬同入氣咀D O RING去配,之後換哂佢就冇問題既啦
感謝!!
又想請問,究竟係原裝o ring 差,還是size唔正確?

引用:
原帖由 rYaN 於 28-3-2011 18:15 發表

no
咁有冇方法可以調節到全開膛版既出力?
縮縮北行鳥 =口=

小弟想請問一下冇MARUI既手槍可以點樣配到岩大小的o-ring~thx

we入氣咀實在經常有問題~有冇第2個品牌可代用thx

唔該哂

多謝兄ryan分享

引用:
原帖由 rYaN 於 28-3-2011 19:42 發表

回覆 259# 的帖子

RA 有OPEN BOLT用NPAS
係VVE OPEN BOLT 都啱用

引用:
原帖由 bbc100 於 28-3-2011 10:22 PM 發表

感謝!!
又想請問,究竟係原裝o ring 差,還是size唔正確?
原裝好 差...

引用:
原帖由 TINGLOK244 於 28-3-2011 10:36 PM 發表
小弟想請問一下冇MARUI既手槍可以點樣配到岩大小的o-ring~thx

we入氣咀實在經常有問題~有冇第2個品牌可代用thx

唔該哂
其實如果入氣咀果到漏氣,好多時你用枝GAS差頭篤多佢幾次都冇事..

引用:
原帖由 fai84 於 28-3-2011 23:31 發表
RA 有OPEN BOLT用NPAS
係VVE OPEN BOLT 都啱用
十分好, 謝謝
係時候儲錢了準備改支SCAR做開膛了
縮縮北行鳥 =口=

之前整槍做落既小小筆記....
係隻彈匣valve o-ring既數...比各位ching參考下...
我10隻匣都係咁整,,,so far未試過漏氣....(所有匣都有封膠)

如果買scar~
ra換晒鋼制戈枝scar掂唔掂?

引用:
原帖由 空鐵男 於 14-4-2011 11:26 AM 發表
如果買scar~
ra換晒鋼制戈枝scar掂唔掂?
點叫掂?

姐係買枝we改定ra一步到位好??

引用:
原帖由 空鐵男 於 14-4-2011 03:21 PM 發表
姐係買枝we改定ra一步到位好??
你係香港可以買到ra改良版scar成槍咩?

發新話題