發新話題

[WE] 真心請教 - WE Scar Open Bolt (成鎗)

回覆 13# 的帖子

有追兄研究過是一樣的,我個支無更換都得

Thanks~
再請問, WE 組火控係咪好易爛??
ching 們你地有upgrade trigger set 嗎??

自己個2支無UPGRADE過,因已經俾到自己想要的果效

新年買新槍,請問一下這枝SCAR會好似之前咁,子彈飛上月球/集彈奇差嗎?買番黎有冇野要改?thz

回覆 19# 的帖子

暫時未發現這個問題

香港終於可以免費換零件啦!

引用:
原帖由 rYaN 於 6-2-2011 18:58 發表
唔係以前都可以一換一嫁咩?

引用:
原帖由 rYaN 於 6-2-2011 18:58 發表
係就係有得換,但係新個d件應該未有貨。
我整死左隻飛機都唔知幾時先有貨反…………

引用:
原帖由 bbc100 於 6-2-2011 20:23 發表

係就係有得換,但係新個d件應該未有貨。
我整死左隻飛機都唔知幾時先有貨反…………
ching 係咪震甩左飛機條pin而撞死隻飛機??

引用:
原帖由 sam524 於 6-2-2011 07:01 PM 發表

唔係以前都可以一換一嫁咩?
你有保養卡就話姐…我過左期好耐啦!

引用:
原帖由 rYaN 於 6-2-2011 23:29 發表

過左保養都有得換零件?!

引用:
原帖由 seamoncheng 於 6-2-2011 23:34 發表

過左保養都有得換零件?!
甘就真係諗得過喎~

引用:
原帖由 rYaN 於 6-2-2011 23:29 發表

冇呀...
果時m4年代邊有保養卡...
我一舊廢原裝hop up膠...
佢唔收我果20比舊新o既我...
仲要唔收我錢裝埋...

引用:
原帖由 lololo 於 6-2-2011 22:50 發表

ching 係咪震甩左飛機條pin而撞死隻飛機??
唔係。
個單應該係個別事件呱,無見到其他類似事件。
我只係自己低能做錯事整死左………
諗住可以新年玩新槍……再加上匣頂set彈嘴又到貨無期…………………………

引用:
原帖由 bbc100 於 6-2-2011 11:49 PM 發表

唔係。
個單應該係個別事件呱,無見到其他類似事件。
我只係自己低能做錯事整死左………
諗住可以新年玩新槍……再加上匣頂set彈嘴又到貨無期…………………………
東京同仁安入面某間好多we槍買既鋪都有..都係35蚊粒

發新話題