發新話題

[WE] 真心請教 - WE Scar Open Bolt (成鎗)

今天已入手,感覺唔錯,遲下又要買夾,聽日順便試埋咩力先,冇左FN MARKING係唯一不足之處,同埋,多到個偏號有D想轉左佢XD

問一下大家,隻彈夾大家入彈難唔難?我個枝入夾好難入,條彈弓好硬=.=

引用:
原帖由 狙神 於 8-2-2011 16:04 發表
問一下大家,隻彈夾大家入彈難唔難?我個枝入夾好難入,條彈弓好硬=.=
你用手入呀?

引用:
原帖由 seamoncheng 於 8-2-2011 16:23 發表

你用手入呀?
用左3個上彈器都咁難入,馬記,大陸手槍用,之前WE M16送既,3個都入得幾粒就禁唔到

回覆 79# 的帖子

我隻好易入呀~~~易入過D Prowin匣好多.

引用:
原帖由 狙神 於 8-2-2011 19:44 發表

用左3個上彈器都咁難入,馬記,大陸手槍用,之前WE M16送既,3個都入得幾粒就禁唔到
我記得入彈要有多少"技巧"的

諗住出個開箱文....但個盒仲係車尾箱.....未偷運返黎..

外觀 : 可以啦, 無左FN marking ..差D, 隻bolt 唔係全行程
導彈 : 比預期中好 (0.3)
集彈性 目測約30米 上半身大小(semi), CQC barrel, 算係甘
blow back : 比小弟支鋼bolt WA 強!!都幾多吓!
ROF : 高!! 拍得住SMG
匣 : 得一隻, 暫時未溜氣

以!%*)黎講...我覺得好OK了

引用:
原帖由 seamoncheng 於 8-2-2011 20:47 發表

的確係有d技巧,
記住要先紮行馬, 運功將全身既氣聚於丹田,

再以一發之勢.....

打斜個入彈器來入

引用:
原帖由 seamoncheng 於 8-2-2011 20:47 發表

我之後入枝416同M16個時都好易入的,open bolt難入的??

引用:
原帖由 lololo 於 8-2-2011 20:54 發表
諗住出個開箱文....但個盒仲係車尾箱.....未偷運返黎..

外觀 : 可以啦, 無左FN marking ..差D, 隻bolt 唔係全行程
導彈 : 比預期中好 (0.3)
集彈性 目測約30米 上半身大小(semi), CQC barrel, 算係甘
blow bac ...
THZ

GROUPING如何?
THZ
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

回覆 85# 的帖子

明天再test 10M grouping

引用:
原帖由 lololo 於 8-2-2011 21:11 發表
明天再test 10M grouping
期待期待
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

引用:
原帖由 Pvt.King 於 8-2-2011 08:57 PM 發表

的確係有d技巧,
記住要先紮行馬, 運功將全身既氣聚於丹田,

再以一發之勢.....

打斜個入彈器來入
OPEN BOLT係唔洗打斜既!

究竟Open bolt 成鎗塊尾板有冇強化,
請有brass tube 版既ching 作對比~

附件

8-2-2011 21:46

8-2-2011 21:46

只係物料上既唔同,,,肉眼係睇唔到,,強化PARTS大約2月尾到....M4 OPEN BOLT都可能趕得切果水貨

發新話題